UA Украинцы Ванкувера
-
Продам планшет Самсунг 32 Гб зі слотом для сім картки та карти пам'яті. Все працює, все ціле в комплекті з кабелем. Ціна 120$.
-
Я надсилаю SWIFT переказом з Wise USD на Monobank USD (можна як на фізичну так і на віртуальну картку, яка відкривається прямо в додатку). Можна на будь яку українську USD карту впринципі, на Приват карту теж надсилав раз. Надходять за декілька робочих днів. Але там фіксована комісія 12.38 USD за кожний переказ, тому на малі перекази типу 20 долларів, як у людини вище, сенсу мало.
-
Через Paysand не дешевле ?
-
Не знаю, зараз вперше почув про Paysend. А яка там комісія?
-
Пошукайте через Google Maps: "Ukrainian Community Society Of Ivan Franko"
-
Трооошечки задалеко від мене, але все одно дякую!
-
Кстати в TD банке можно пересылать деньги на прямую на украинскую карту
-
Маленькая
-
Move Money > International Money Transfer
-
Я пользуюсь двумя банками RBC и TD
-
Я не видел там такого в приложении , в TD можно обычным переводом на номер карты
-
Доречі щойно глянув, в RBC теж можна відправити SWIFT на Монобанк прямо в мобільному додатку. Пише навіть 0 комісії, що трохи дивно
-
В TD все просто
-
Там чуть не то
-
Але так, там трохи складніше, треба реквізити отримувача заповнювати і ціль переказу
-
Кстати открывал сыну счет в RBC там какие то ограничения для детей , типа снимать можно только 20 лол в день и ребенок не может этой картой платить в магазине , потом попросил убрать это и снова через месяц вернулось , поэтому сыну открыл в TD банке счет чтоб мог рассчитываться нормально в магазинах со своей карты
-
Кому нужна помощь во взятии в кредит автомобиля митсубиси нового с салона то обращайтесь
-
Так, у RBC там іноді щось дивне відбувається з лімітами. В мене така сама історія була з лімітами на Інтерак: попросив підняти, підняли, через місяць повернулось як було. Зараз теж дивлюсь на TD як альтернативу.
-
Да как то не удобно мне
-
Чим саме не сподобались, додаток не дуже?
16 Jan 2023, 06:08
44005/53253
about 2 hours ago