UA Украинцы Ванкувера
-
"Чекай це на Новий рік". Хех. Добре, тобто заздалегідь приготуватися не варіант, хех.
-
Там до конца марта время будет
-
В ферале узнаете
-
Що за організації та де їх шукати?
-
20+.
-
Вам сколько лет ?
-
В мене нема роботи. Тому й ніхто нічого не вишле.
-
Люди ждут формы т4 с работы , а они будут приходит
-
Я не хочу ПР, але дякую за застереження.
-
Будите долго на помощи сидеть могут PR не дать
-
❗❗❗❗❗ Друзі! Ми зі студентами проводимо збір на окопні свічки 🕯️ Минулий збір ми всі разом дуже швидко назбирали потрібну нам суму! Зараз ми збираємо на парафін для свічок ,так як банок в нас залишилось дуже багато. Свічки ми виробляємо і передаємо волонтерам разом із студ.радою. Звіти за останній збір можете побачити написавши мені в ПП. Сума збору 1.100 гривень. PayPal: [email protected] Картка 5355280206905463
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста где искать 3 символа ( которые содержат 2 буквы и одну цифру или 3 буквы ) иммиграционного кода ? Который требуется при подаче заявления на материальную помощь от британской колумбии?
-
🚘Авто в Оренду🚘 🇨🇦Метро Ванкувер - Британська Колумбія🇨🇦 ✅ Оренда день/доба/місяць + податки 💵▪️500$ депозит 🧭▪️Ліміт 6000 км/міс ✅ DOORDASH, UBEREATS, For pleasure, Business use ✅ Страхування включено ✅ Без мінімального строку 💵 Від 30 CAD/доба 🚘 ✅ Водійське посвідчення BC або Українське 🇺🇦 --------------------------------------------------------------- В наявності 🚘 ✅ Dodge Grand Caravan 2009' ✅ GMC Terrain 2011' ✅ Chrysler Pacifica 2021' За детальною інформацією звертайтесь в особисті 📨 або за телефоном ☎️ +17782386967 З повагою, Євген 😉
-
AAM или AA9