UA Украинцы Ванкувера
-
Ну напиши в группе сюда )
-
Про безпеку на дорозі я розумію в питанні щоб мене бачили з космосу, дякую:) Але також важливо розуміти як помічається велодорожка, які знаки стосуються велосипеду також і т.д і т.п. Лізти на дорогу зайвий раз не хочу, але якщо знати як то можна легше кудись доїхати. Тому.. де шукати пдр для велосипедів? Або хоч збірку того що краще знати окрім на пішоходному злізь з коня?
-
Я только что читал правила службы проката. Там написано, что край проезжей части или велодорожка. По тротуару запрещено. А на проезжей части вы такой же участник движения, как и Камаз и подчиняетесь общим правилам ПДД.
-
Это вроде для тех кто живет в Норс Ванкувере и Вест Ванкувере это их организация
-
* вебінари для українців, які не працюють. Понеділок і вівторок в середині дня - час для тих, кому нікуди не треба🥲
-
Ну в любом случае. Время для вебинаров выбрано самым удачным образом. Я так смотрела соседний центр записаться на какие-то интересные активити, типа танцев и т.д. Занятия в 11.00, 13.00, 14.00 … это для кого вообще?🥲 Точно не для эмигрантов 🥲
-
Доброго дня! Чи є хто був в Україні психологом. І в Британській Колумбії зараз розбирається (чи вже знає), який шлях по pr обрати? Для дружини. Дякую
-
В міжнародну компанію потрібні україномовні та російськомовні менеджери. Підійдуть жінки 18+ усіх національностей, крім рф. Працюємо віддалено з любого куточку світу.Робота не важка, навчання безкоштовне. Можна поєднувати з основною роботою, декретом, навчанням. Сфера-Туризм. Дохід щопонеділка.Деталі в приват📩
-
Ищу работу в сфере web designer (ui/ux designer). Опыт больше 10 лет. Если есть вакансии, буду благодарен за контакт. Проживаем в Виктории
-
Ну кто-то работает фул тайм с 8 до 4 🤷🏻♀️
-
После ночной смены самое оно в 11:00 потанцевать )))
-
Приветик,хочу пригласить всех кто еще не успел записаться по хорошим ценам на ноготки ) -чистый маникюр -стерильный инструмент -длительная носка Вот мой инстаграм : www.instagram.com/kisa_nailsv?igsh=bWQwOW1sN3ZtYmtv Цена для украинок с хорошей скидкой! Пиши в личку 🤍
-
Приветик,хочу пригласить всех кто еще не успел записаться по хорошим ценам на ноготки ) -чистый маникюр -стерильный инструмент -длительная носка Вот мой инстаграм : www.instagram.com/kisa_nailsv?igsh=bWQwOW1sN3ZtYmtv Цена для украинок с хорошей скидкой! Пиши в личку 🤍
-
Так тут всё так, и стоматологии и нотариусы и т.д. и т.п. ) все бояться перетрудиться )