UA Украинцы Ванкувера
-
Єм..
-
این چیزی است که اوایل هفته گذشته با آن آشنا شدم، من بیش از حد شنیدم که برخی از همکارانم در محل کار در مورد چگونگی مادام سینتیا لاکمن بحث می کردند. به آنها کمک کنید تا از طریق تجارت بیت کوین درآمد زیادی کسب کنند. من چند سوال در مورد او پرسیدم، و بنابراین تصمیم گرفتم آن را آزمایش کنم. سپس من فوراً 5000 دلار واریز می کنم. شگفتاً، پس از 2 روز پس از اولین برداشت 57000 دلاری خود بدون هیچ محدودیتی و توانستم تمام بدهی هایم را پرداخت کنم.. مادام سینتیا لاکمن به شما خیر و برکت بدهد. 💙 دوستان عزیز، من تصمیم گرفتم این را در اینجا به اشتراک بگذارم زیرا ممکن است دری باز برای کسی در اینجا باشد، این پلت فرم قانونی است و پرداخت می کند t.me/+cw2biNOcYYk5OGJh
-
Мой герой ❤️ 😁😁😁
-
Сглазили тебя родовым проклятьем. Сходи к цыганке, он тебе яичком выкатает
-
А я считаю, что пидорский прикид битника с серёжками в ухах - это перебор. Но я же молчу. Такое у меня воспитание.
-
Согласен с вами, я тоже так думаю о леваках и битниках, но держу свое мнение при себе.😁
-
Ясное дело чем, просто не с тобой )
-
Всмысле непонятно чем они заняты? Вы же ранее сами писали - ищут богатых мужчин (желательно канадцев с квартирами), чтобы потом разводить их на деньги, обманывать и изменять. У них нет времени, чтобы тратить на нищебродов и маминых обиженок, вроде вас)
-
Дмитрий, когда будете искать свой непорочный идеал, читайте приписку мелким шрифтом 😇
-
Мне уже пофиг, я на борщевой ломке 😁😁😁