UA Украинцы Ванкувера
-
Спасибо
-
А я бы для шок-контента и гейчика бы пригласил. Или другое что-то альтернативное. Такого тут в Канаде много. А вы бы себя презентовали как мастера, к которому могут приходить все, а не только традиционные скрепы
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іq.оs/gІо, cигарети, (xiтc, тepea, nео) Такою роблю кoсметологічні процедури, iнʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджaю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpивaтний чaт)
-
Так)
-
Elementary school до 7 класса включительно. На счёт наких-либо уклонов в начальных школах не подскажу.
-
Боже, кому вы верите, развод на разводе и все находятся те кто ведутся
-
Mali, West Ost увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 1
-
Будь ласка, не робіть так Ви підставляєте тих, хто планував чи планує залишатися тут надовше. Ви також підставляєте українців в Україні. Деякі люди отримали значну фінансову допомогу та відпочили два тижні в готелях з триразовим харчуванням в Канаді. І одразу ж назад. Це одна з багатьох причин, чому програма для українців була згорнута в липні минулого року Хоча це невеликий відсоток, бочка медом легко портиться ложкою дьогтю Грошова допомога це не гроші з неба. Це податки канадців. Коли бачать наглу поведінку людей з-за океану, то гарненько задумуються, а навіщо допомагати їм? Надсилати ту ж зброю? Що це нам дасть? У нас в Канаді своїх проблем вистачає Хочете ворк перміт? Будь ласка, прилітайте, робіть. Ви його матимете і це розумна стратегія, яку я підтримую обома руками. І на цьому все. Брати стартову грошову допомогу не за призначенням, зокрема не на пошук житла в Канаді з точки зору канадців виглядатиме як щось вкрай неправильне, м'яко кажучи. Зрозуміло таких людей ніхто неконтролюватиме і остаточний вибір лише за ними.