UA Украинцы Ванкувера
-
Там только для construction worker работа?
-
Вітаю.Я офіційному сайті замовляю Medik8.Зараз знижки до -15%,від 50$ доставка безплатна.
-
Шукаю кімнату для чоловіка роботу маю в Ванкувері півтора рока
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботoкc, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботoкc і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Доброго дня, Може хтось володіє інформацією у котрій годині виставляють слоти в консульстві України на отримання нового загран паспорту?
-
Усім привіт! Якщо Ви в пошуках репетитора з англійської, німецької мови - пишіть в особисті повідомлення.
-
Спробуйте звернутись до Максима. Я замовляла послугу з переїздом, гарний хлопець, він також може зібрати меблі якщо вам потрібно. Я просила розібрати, привести, зібрати. Все було супер
-
Дякую дуже
-
Добрый день кто знает где можно купить много роз по нормальной цене?
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботoкc, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботoкc і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Привет ☀️ Сдаю отдельную комнату с 1 марта в Ванкувере (остановка sky train - Rupert), во второй комнате живу я, общая kitchen, living room, bathroom. Только 1й девушки (без животных) уже работающей!!! Есть всё необходимое в кухне, столовые пренадлежности, микроволновая печь, посудомоечная, тостер. В комнате не будет парфюмерного стола. Стоимость 1100 в месяц, коммунальные и интернет включены, депозит 50%.
-
Кто как проводит субботу?)
-
Продам новий IQOS Ilumia grey + 3 пачки стіків Terea Cypress (чек є), кого цікавить - пишіть
-
Дають готель на 2 тиждні
-
куда деньги перевести вам?
-
я о том же
-
Продам новый IQOS Ilumia grey + 3 пачки стиков Terea Cypryss (есть чек), кому интересно- пишите
-
И побольше,побольше.
-
Подскажите, может ди лендлорд ставить демедж депозит больше 100% для комерческой недвижимости?
-
Остров Боуэн. 20 мин на пароме
16 Jan 2023, 06:08
45442/53168
14 minutes ago