UA Украинцы Ванкувера
-
На прошлой неделе телефон попал микрофоном в джем. Я его прочистила, проверки микрофон проходит, запись звука такая же. Но почему то при звонке обычном тишина и в телеграмме при звонке тишина(а Дискорд и сайты по проверке телефона работают) То есть к мастеру идти - но ведь по проверкам он записывает звук, при разговоре в Дискорде слышно так же, как и было ранее. Телефон нужен что бы принять вызов по работе, я много резюме разношу и отправляю онлайн по разным вакансиям что бы найти хоть какую то работу что бы остаться тут.
-
Подключите гарнитуру и пользуйтесь
-
Kostia K., Teta008 увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 125
-
Также имею интерес если кто знает расскажите
-
И вопрос изначально не верный. Не "права не нужны", а не нужно открывать другие категории, нужен полный 5ый класс.
-
Не уверен на 100%, но ездить на мопеде можно с полными правами провинции, и то что они признают их как эквивалент нашей Б - не думаю, что даёт вам право управлять всеми транспортными средствами этой категории до пересдачи на них
-
Для ознакомления с городом без прав - электро велосипед или самокат
-
Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео), еІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕
-
Привіт дівчата, а підкажіть чи є регуляції якісь на наступний кейс: Замовили стіл дитині тиждень тому, бо була гарна знижка. Замовлення прийняли. Оплатили через пейпал. Сьогодні отримали повідомлення, що мій чоловік і я успішно відмінили стіл, хоча ми цього не робили. На гарячій лінії сказали, що була помилка ціни на сайті і вони нам не можуть продати стіл за заявленою тиждень тому ціною. Кошти повернули. Але як на мене то це їхня помилка а не наша, і вони б мали звʼязатися негайно або тоді вже прислати стіл, а не відмінити через тиждень після оплати. Може кудись можна звернутися, служба по правам покупця?
-
У нас дитина була 4 років як ми переїхали сюди. Знайшли daycare з 7:30-17:00. Поки дитина була в ньому, я працювала
-
Добрий день! По місцю у Нью -Вестмінстер є салон Euronails, в них у продажу є машинки і не тільки Також ж сайт та інстаграм Можно швидко замовити
-
euronails.shop/products/marathon-3-champion-e-filing-machine
-
Я ожидал, что хотя бы на ❤️ День Валентина этот чат оживится. Но что-то пошло не так...
-
Запись через авторизацию в дии, никто кроме вас
-
Aleksei, Михайло увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 10
-
Aleksei, M☯️X увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 11