UA Украинцы Ванкувера
-
Добрый вечер Ищу мастера по ремонту ноутбуков (железа). Напишите в лс если есть специалисты.
-
Майно переоформити на сина. Є різні шляхи, наприклад укладання договору дарування, заповіт. Якщо майно знаходиться в Україні, на підставі правочину, державний реєстратор (нотаріус) вносить зміни в Держреєстр. Я не впевнена, що в Консульстві Канади таку послугу надають, адже має бути доступ до українського Реєстру. Як варіант, можна зробити довіреність від власника майна та сина на представників, які в Україні зможуть вчинити правочин від вашого імені. Попередньо, варто показати нотаріусу, який буде посвідчувати правочин, правовстановлюючі документи на майно. Нотаріус запропонує оптимальний варіант та надасть інформацію, що він хоче бачити в довіреності від вас та сина.
-
Это порт
-
Ой кому он там собирает ) для своей страны для России ? Он с Росии
-
Возвращали раньше насколько я знаю
-
Я управляю машиной boom lift , а друг сверлит отверстия в дереве и вставляем туда химию чтоб вывести жуков
-
Выводим доков с дерева
-
Подскажите, кто водил детей к стоматологу ? В какие клиники нужно идти в любые частные ? И покрывает ли msp, детского дантиста ? Поделитесь опытом , пожалуйста
-
Доброе утро ☀️ Подскажите, где можно увидеть морских котиков? Сбросьте пожалуйста название места или локацию. Буду очень благодарен
-
Доброе утро. Подскажите как вытянуть справку о несудимости из " Дii " ?
-
Здесь возьмите vytiah.mvs.gov.ua/app/landing
-
maps.app.goo.gl/cqLnoJkikMup8Wme8