UA Украинцы Ванкувера
-
Оксана Щербина на Кемби работает мастер колорист
-
Помогите спасти самое дорогое – жизнь любимой дочери! С первых дней полноштабной войны я защищаю нашу страну. Но сегодня, я умоляю вас услышать мои молитви и добиться моему ребенку преодолеть страшную болезнь. Настусе поставили диагноз – острый лимфобластный лейкоз 4 стадии повышенной группы риска. Прошу, каждое ваше распространение этой должности с моей просьбой, каждая гривна по лечению Насти – это уже приближение к ее выздоровлению. Анастасия 5 лет; ‼️острый лимфобластный лейкоз ℹ️Размер сбора: 350 000$ ‼️Остаток сбора : 338 400$ ℹ️ Помочь можно по реквизитам 5417330105345927
-
Дякую 🌺
-
Рекомендую🥰 Валерія шикарний майстер
-
Снять в банкомате и положить наличку на карту
-
Подскажите , какой оператор мобильной сети лучше !И кто знает про сеть ROGERS
-
Пропоную уроки з постановки дикції та мовлення, готую до виступів, презентацій, розборка особистого бренду, аналіз голосу, вивчення української мови ( з нуля та вдосконалення рівня). Багато професій сучасного світу пов’язані з публічними виступами або з необхідністю швидко знаходити контакт з незнайомими людьми. І тут правильна артикуляція стане першим помічником, допомагаючи домагатися розташування одного співрозмовника й цілого натовпу. Хороша дикція зробить кожне вимовлене слово таким, що запам’ятовується. Від неї залежить чистота й чіткість звучання, необхідні, щоб представити свій бізнес-проект майбутнім інвесторам, вимовити застільний тост, стати лідером або душею компанії й досягти життєвого успіху. Звертайтесь, я допоможу!
-
Пропоную уроки з постановки дикціі та мовлення, готую до виступів. презентацій, розборка особистого бренду, аналіз голосу, вивчення української мови ( з нуля та вдосконалення рівня). Багато професій сучасного світу пов’язані з публічними виступами або з необхідністю швидко знаходити контакт з незнайомими людьми. І тут правильна артикуляція стане першим помічником, допомагаючи домагатися розташування одного співрозмовника й цілого натовпу. Хороша дикція зробить кожне вимовлене слово таким, що запам’ятовується. Від неї залежить чистота й чіткість звучання, необхідні, щоб представити свій бізнес-проект майбутнім інвесторам, вимовити застільний тост, стати лідером або душею компанії й досягти життєвого успіху. Звертайтесь, я допоможу!
-
Это и пишется самим соискателем как и резюме.
-
Если не найдете напишите я вам дам
-
Вы можете в гугле найти там много примеров
-
Да можете сама написать