UA Украинцы Ванкувера
-
www.facebook.com/share/p/1iftRNkNbRswcdi9/?mibextid=K35XfP
-
Под оук стрит мостом?
-
Доброго здоров'я друзі вибачте будь ласка Я опинилася дуже в скрутному становищі , виховую сама двох діток батько дітей пішов ,зараз дуже тяжко ,зрозумійте будь ласка правильно 🙏 Може хто зміг би допомогти з продуктами харчування,чи може фінансово допомогти Я була б дуже вам вдячна Бережіть себе та рідних Слава Україні 💛💙
-
Я рядом живу. Мы с друзьями там часто костёр жгём с колонкой и светом 😁 Могу дополнительный свет принести лазер/строб/LED
-
Techno?
-
Доброго здоров'я друзі вибачте будь ласка Я опинилася дуже в скрутному становищі , виховую сама двох діток батько дітей пішов ,зараз дуже тяжко ,зрозумійте будь ласка правильно 🙏 Може хто зміг би допомогти з продуктами харчування,чи може фінансово допомогти Я була б дуже вам вдячна Бережіть себе та рідних Слава Україні 💛💙
-
Доброго дня шукаю роботу на будові підсобником Богдан 29років Досвід + Англійська +-
-
Ребята, сегодня прочитала, что даже если живешь в Канаде и заплатил налоги за 2023 год здесь же, всё равно нужно заплатить 1,5% Украине. Кто разбирался в этом вопросе? Может, кто знает мнение специалиста?
-
Подскажи пожалуйста где курсы пройти можно эти?
-
Наберите в гугле и выдаст разные заведения
-
Усім привіт. Порадьте вчителя чи школу онлайн для дитини 1 клас. Треба підтягувати англійську та потрошку вчити читати. Ми у Вікторії на острові тому шукаю онлайн заняття. Дякую. І можливо ще порадите математику для дитини 6 клас. Дякую