UA Украинцы Ванкувера
-
Привіт усім, дуже потрібна ваша допомога🥹🙏🏻 У мене оніміла рука від ліктя до мізинця. Це триває вже тиждень. Хтось може підказати куди мені краще звернутися? І чи є якась можливість відразу попасти до невропатолога? Буду безмежно вдячна всім небайдужим🫂❤️
-
Привіт усім, дуже потрібна ваша допомога🥹🙏🏻 У мене оніміла рука від ліктя до мізинця. Це триває вже тиждень. Хтось може підказати куди мені краще звернутися? І чи є якась можливість відразу попасти до невропатолога? Буду безмежно вдячна всім небайдужим🫂❤️
-
-
Отдам детские коньки. Размеры на фото
-
Советую пойти в больницу
-
Доброго дня чи є людина яка за 20 доларів може перевезти комод? Грущики є, два хлопця які донесуть, треба тільки перевезти) З цієї вулиці -1936 west 13th Ave На цю - Arcadia Rd, Richmond, BC V6X 2H1( 30 хв)
-
Здравствуйте, сдается 2х комнатная квартира в Кокитламе за 2100 с шикарным ремонтом, залом, и парковкой. До станции Lafarge lake 5 минут.
-
Странно, у меня стоит для всех. Хотела вам написать, но у вас ограничения, только премиум аккаунты 😊
-
Привіт всім. Друг здає кімнату для однієї людини в центрі Ванкувера на розі Alberni та Cardero St. 1100 в місяць, все включено. Але вільна буде тільки до серпня. За більш детальною інформацією звертайтеся 6042020869
-
За 20 дол весили кто поедет