UA Украинцы Ванкувера
-
Здравствуйте! Приехала в марте 2024 по cuaet, сразу прошла medical exam. В мае пришёл такой имейл. Не подскажете, кто знает, это стандартное сообщение или что-то надо доделать? Если что, расширенный ворк пермит мне не нужен, т.к. есть обычный open work permit на 3 года.
-
Привет ниже в письме все написано.
-
Христос Воскрес!🐣 Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) ❗️ Шукали дипломованого лікаря-косметолога? Зі стажем?) Тоді звертайтесь 😇 Роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка по любим містам за адресою від дверей до дверей )
-
Дякую!!!!!🙏
-
Підкажіть будь-ласка, локацію?
-
Всім, привіт! А чи є тут автомеханіки? Треба допомога з виїздом на місце...автівка не заводиться...
-
Да есть
-
Так я робив виписку про несудимість з Польщі . Треба писати доручення на особу , яка проживає в Польщі , і вона з цим дорученням може зайти в реєстр Судовий , і Маючи повністю всі дані взяти цю виписку це займе декілька днів і треба платити збір !
-
Очень много футболок и кофт
-
Все кроме стола отдам бесплатно. Стол 30 Метротаун, Бернаби