UA Украинцы Ванкувера
-
Сдается комфортабельная комната с гибкими условиями аренды, обращайтесь в pm .
-
Ищу людей для сотрудничества Бинанс, Байбит, Окх, Мекс, Гейт. @sashkas1213 пишите
-
Привет! Я уезжаю из Канады и отдаю за символическую цену на ваше усмотрение или просто так: • кухонную посуду: тарелки, кастрюли, сковородка, (в основном IKEA) • подушки, одеяло на Queen size (IKEA) • большой мешок женской одежды размер XS-S (Zara, H&M, Levies etc). Все в отличном состоянии, некоторые даже новые с этикетками. Самовывоз с 2020 Fullerton Ave. Желательно сегодня-завтра, чтоб забрали, у меня самолет во вт.
-
Всім привіт. Хтось знає, чи можна виїзжати якщо подав на подовження ВП? Бо я чув що наче не можна але підтвердження цієї інформації ніде не знайшов. І якщо, наприклад, можна, то як приходить новий? Чи треба особисто його забирати, чи може моя сімʼя це зробити? Дякую
-
Roman Svirchevskyy також робить
-
Inna Yevpak. Я робив роки 3-4 назад в неї, коштувало ~250$
-
Новий приходить по почті. А в Вас термін дії старого вже вичерпався?
-
Привіт група, я знайшов машину в середньому стані, з проблем це тормоза, швидше за все діло в шлангу, хто може завтра біля 5 вечора приїхати зі мною з деталлю або інструментом для виправлення поломки, за допомогу заплатимо, завтра вечером останній день коли можна забрати машину.
-
Тоді можете виїзжати спокійно Так, в скриню
-
Вы мужчина или женщина и кого ищите в квартиру , пишите конкретно и фото комнаты
-
Класна квартира рекомендую ! Є ден…
-
[No ➔ Sound], Galyna увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 1