UA Украинцы Ванкувера
-
Есть еще одно место для поездки в Сиетл (Seattle) на машине 1 июля , кто хочет пишите
-
Привет 👋 Кто знает и может подсказать… Собираюсь ехать в другую провинцию, нужно ли какие дополнения типа страховки или еще что-то? Или просто берешь и едешь) 😎
-
Буду вдячна за відповіді☺️
-
Мені потрібно продовжувати візу чи що робити? Виходить що я можу залишитися в Канаді до дати, яка вказана у візі?
-
Доброго вечора) Маю питання щодо ворк перміту та візи Віза до 2026 року, а ворк перміт продовжили до 2027
-
Зрозуміло, дуже дякую вам)
-
Если вы планируете выезжать то да если не планируете то можете не продлевать , но на тур визу подаваться будите поезде ее не продевают а дают до конца действия паспорта
-
🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 На превеликий жаль, ми вимушені звернутися з нашим горем до вас. Мій племінник , Половик Іван Андрійович, боєць Націальної Гвардії України, при виконані бойового завдання на Донецькому напрямку потрапив під ворожий обстріл і отримав множинні важкі осколкові поранення, переніс пекельний шлях евакуації з поля бою. Це сталося близько 2х місяців тому. На теперішній час, стан оцінюють як стабільно важкий, йому було проведено вже не одну операцію, та, нажаль лікарі були вимушені ампутувати велику частину нижньої лівої кінцівки. Мені дуже болить, бо він мені як син! Він мужньо виконував свій обов'язок, захищаючи нас з вами на полі бою і тепер потребує нашої з вами допомоги! Збір відкрила його мама, моя сестра Лілія Гулак 4211130501050688
-
😊Всім доброго дня!😊 Дорослі та їхні діти! Бажаєте вільно почуватись за кордоном і спілкуватись новою мовою, як рідною? Тоді Вам до нас! 😉 Якщо ви в пошуках репетитора з англійської, німецької, французької , польської , іспанської та чеської мови - пишіть в особисті повідомлення! Перший урок - безкоштовний!👍
-
Є люди які ставлять ставки на євро 2024? Є тема як заробити на ставках Кому цікаво пишіть в особисті повідомлення
-
Вітаю!) Є віконця на манікюр з покриттям по акції! Працюю у Ванкувері. Пн:12.30 Вт: 12.30 Ср: 10.00
-
Здравствуйте Подскажите мастера маникюра , пожалуйста Желательно Бернаби👏🏽
-
Фролкова Дарья, Vartazaryan увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 1