UA Украинцы Ванкувера
-
Если вы планируете выезжать то да если не планируете то можете не продлевать , но на тур визу подаваться будите поезде ее не продевают а дают до конца действия паспорта
-
🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 На превеликий жаль, ми вимушені звернутися з нашим горем до вас. Мій племінник , Половик Іван Андрійович, боєць Націальної Гвардії України, при виконані бойового завдання на Донецькому напрямку потрапив під ворожий обстріл і отримав множинні важкі осколкові поранення, переніс пекельний шлях евакуації з поля бою. Це сталося близько 2х місяців тому. На теперішній час, стан оцінюють як стабільно важкий, йому було проведено вже не одну операцію, та, нажаль лікарі були вимушені ампутувати велику частину нижньої лівої кінцівки. Мені дуже болить, бо він мені як син! Він мужньо виконував свій обов'язок, захищаючи нас з вами на полі бою і тепер потребує нашої з вами допомоги! Збір відкрила його мама, моя сестра Лілія Гулак 4211130501050688
-
😊Всім доброго дня!😊 Дорослі та їхні діти! Бажаєте вільно почуватись за кордоном і спілкуватись новою мовою, як рідною? Тоді Вам до нас! 😉 Якщо ви в пошуках репетитора з англійської, німецької, французької , польської , іспанської та чеської мови - пишіть в особисті повідомлення! Перший урок - безкоштовний!👍
-
Є люди які ставлять ставки на євро 2024? Є тема як заробити на ставках Кому цікаво пишіть в особисті повідомлення
-
Вітаю!) Є віконця на манікюр з покриттям по акції! Працюю у Ванкувері. Пн:12.30 Вт: 12.30 Ср: 10.00
-
Здравствуйте Подскажите мастера маникюра , пожалуйста Желательно Бернаби👏🏽
-
Фролкова Дарья, Vartazaryan увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 1
-
Спасибо
-
www.instagram.com/marinailstudio_?igsh=MWlpeWlnZ3pibW81dw== Рекомендую
-
🇺🇦Шановні ентузіасти та майбутні відеомонтажери!💻 Ми раді запросити Вас на безкоштовний пробний урок з відеомонтажу для дітей та дорослих, де Ви не просто зможете ознайомитися з основами відеомонтажу, а й створите власний проєкт! На уроці ми пропонуємо: ✔️Цікаві та доступні завдання, спрямовані на розвиток творчого мислення та технічних вмінь. ✔️Вивчення основних концепцій відеомонтажу через інтерактивні форми та практичні вправи. ✔️Можливість спілкування та обміну досвідом з іншими учасниками, які також цікавляться відеомонтажем. Запрошуємо всіх бажаючих, маленьких та дорослих ентузіастів, долучитися до нашого безкоштовного пробного уроку! Для реєстрації на урок пишіть в особисті повідомлення нашому менеджеру @lisafluentmanager, а також імʼя та вік учасника 😊
-
Привіт, підскажіть парочку місця у Ванкувері які можна подивитися, буду з 13 по 14 липня в місті, і не дороге житло на одну ніч?
-
Лос Анжелес , кто хочет компанией и есть виза я за )
-
Лас Вегас можно сделать на один или два для , деловые авиа
-
Оренда повністю мебльованої окремої кімнати. Це дуже безпечне місце. Головний поверх з високою стелею Пральна та сушильна машина Високошвидкісний необмежений Wi-Fi Парковка Розташований поблизу станції метро Coquitlam Central Skytrain, автобусної зупинки, публічної бібліотеки, басейну, торгового центру, продуктових магазинів тощо. Без домашніх тварин, без вечірок. Крім того, ви повинні бути некурящим, чистим і охайним. 900 доларів США