UA Украинцы Ванкувера
-
Прадаю мужчынскую восеньскую двухбаковую куртку, Tommy Hilfiger, у выдатным стане, памер L, XL, кошт $50. Ігар
-
Поділіться контактами ріелтора, який займається покупкою-продажем комерційної нерухомості, будь ласка.
-
Ну пора начинать вы же в Канаде ) нужно стоить кредитную историю
-
То есть я должна взять кредит?Никогда не пользовалась кредитной картой.
-
Добрий вечір. Продам абсолютно новий у коробці автоматичну розумну годівницю для котів та собачок. Ніколи не був у використанні, оскільки випадково замовили двічі один і той же товар. Ціна 💲 80 Самовивіз Кітсілано/Олімпік Вілледж.
-
Продам chrysler sebring 2004 2.7 V6. Я другий власник. Машина в гарному технічному стані, гарно збережена з маленьким пробігом, всього 92 тисячі. Заводські литі диски, хороша резина. Продаю по причині покупки більшої машини(не вистачає місця для коляски). Повністю робоча машина на ходу. Машина була куплена на початку року. Машина регулярно обслуговувалась: були замінені рідини, фільтра, гальмівні колодки, свічки, сенсор MAP, сенсор екології, гума, регулятор дуйки. Хочу за цю машину всього 2500 так як є косметичні недоліки(подряпини, підфарбовані двері, підклеєний дах), торг не цікавить. Також цікавить обмін на більшу машину
-
Hello friends! I'm looking for a part-time job for the weekend! If you have any suggestions or know about possibilities, I would be very grateful for the information. I have experience working in a warehouse, a merchandiser at a superstore and a window installer. I am ready to take on various tasks. Thanks in advance for any help!
-
Продам chrysler sebring 2004 2.7 V6. Я другий власник. Машина в гарному технічному стані, гарно збережена з маленьким пробігом, всього 92 тисячі. Заводські литі диски, хороша резина. Продаю по причині покупки більшої машини(не вистачає місця для коляски). Повністю робоча машина на ходу. Машина була куплена на початку року. Машина регулярно обслуговувалась: були замінені рідини, фільтра, гальмівні колодки, свічки, сенсор MAP, сенсор екології, гума, регулятор дуйки. Хочу за цю машину всього 2000 так як є косметичні недоліки(подряпини, підфарбовані двері, підклеєний дах), торг не цікавить. Також цікавить обмін на більшу машину