UA Украинцы Ванкувера
-
Есть ли возможность в электронном виде подать заявку???
-
Есть пару квартир на станции Burquitlam, 2b по цене 1600 дол
-
Доброго дня, Підкажіть будь ласка можливо в когось була така ситуація. Моя бабуся зараз в Україні і вона хоче приїхати в Канаду. Віза в неї є ( відкрита у квітні 2022) але строк дії закордонного паспорта спливає у січні 2025 і вона вже має новий закордонний паспорт. Питання: Чи може вона приїхати в Канаду у листопаді цього року маючи два паспорта один новий а другий із канадською візою? Чи посадять її на літак та впустять на кордоні в Канаді. Не знаю що робити, підкажіть будь ласка. Дякую
-
Віза також до січня 2025?
-
Виза до того момента, который записан на самой странице с визой. Как с визой США не видела такого что паспорт до 2025 а виза до 2035 года к примеру, виза в Канаду не может быть длиннне, чем загранпаспорт, тоже саое с ворк пермитом: он не может быть длиннее, чем заграпаспорт по которому сделан
-
Ольга, Svitlana увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 1
-
Ей нужно будет прилететь сюда и по второму паспорту податься внутри Канады на новую визу
-
Всем привет 🦋приглашаю вас на наращивание ресниц 🦋у меня опыт работы больше 6 лет🦋www.instagram.com/lashexpertmarianna/profilecard/?igsh=NTBrdDB3djRudGI4🦋surrey метро ( Кинг Джордж)🦋цены очень приятные 🦋
-
Здоровенькі були. Мій лендлорд здає в оренду 2 кімнати (Location: Cambie/W18th, 5 хв до метро King Edward) Кожна кімната по 1200$ (utilities, wifi included). Всього у нас 5 кімнат, 1 кухня, дві душові кімнати. (Вільна одна кімната). Друга кімната у двох-кімнатному юніті (одна кухня, ванна). Шукаємо відповідальних, охайних румейтів. Кому цікаво пишіть. Фотки обох кімнат кидаю внизу. No pets, no kids, no couples