UA Украинцы Ванкувера
-
Всім привіт, щойно дізналася, що 29 листопада у Ванкувері буде концерт театру "Ґердан"😍 Вони дуже круті, це потрібно побачити! Хто зі мною на концерт? Це їх відео на YouTube youtu.be/WiZhzvS86Ic?feature=shared&fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAabeQSj1Beq3WcCIZ6_7nzT2K5lGKvqeHkIPRXSazRr-0U2jkKf5DvkgspA_aem_lp-R39mKwFMCZFmybJXcww КВИТКИ ТУТ: www.eventbrite.ca/o/kazka-entertainment-16399299114?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaYKu6uWYsIxaj5hrAnBSsdVd5gAWvZ0TjR4PFiult7-WMmzUT857uwprqM_aem_com92DbBHnpJvSbRXC -dWg
-
я со своей машиной, но я в Чилливаке
-
По Чилливаку работаете?
-
Нет
-
Добрий день. Підкажіть , будь ласка, тому що через пошукову систему не знайшла відповіді на подібне питання. Після теоритичного іспиту(тести), видають жовтий папірець , вірно? І в який термін я можу здати практику після цього іспиту. 1 рік?Якщо ж цей папірець протермінується , мені потрібно буде просто знову здати теорію( маю більше 2 років стажу в Україні)?
-
До речі, якщо є українські права, тоді можеш здати відразу на більш кращу категорію. В Онтаріо були такі як: G1 (можеш тільки з досвідченим водієм їздити), G2 (сама можеш) G-full (вища категорія, майже досвідчений водій, дешевша страховка). Але краще за все це піти в ICBC і запитати все в них, за українські права, за тести і все інше
-
Я зрозуміла , дуже дякую за відповідь ☺️
-
Вітаю! Кому цікава квартира 1 bedroom в Downtown 688 Abbott st На короткий термін - напишіть в приватні 2480 $+ світло ( ~33 $) і інтернет 🛜. Паркінг входить в аренду З кінця жовтня . Маю летіти по роботі ( квартира лишається пуста)
-
Дівчатка, всім привіт🥰. Через декілька днів виїзд з Укрaїни. Достaвляємo : медикаменти, стiки іqоs/gІо (xiтс, тepea, nео), cигаpeти, електpoнки. Також: ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю скоро, тому поспішіть, пишiть у пpиватний чaт) Доставляємо за адресою)
-
Дівчатка, всім привіт🥰. Через декілька днів виїзд з Укрaїни. Достaвляємo : медикаменти, стiки іqоs/gІо (xiтс, тepea, nео), cигаpeти, електpoнки. Також: ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю скоро, тому поспішіть, пишiть у пpиватний чaт) Доставляємо за адресою)
-
-
Нужно подавать будет на новый ворк пермит платно и на туристическую отдельно тоже платно
-
Извините, а зачем виза нужна, если есть work permit?
-
Доброго дня шановні, Зараз знаходжусь в Естонії, 29 листопада прилітаю до Ванкувера. Шукаю собі кімнату на 2-3 місяці, бажано з можливістю продовження терміну оренди. Мій бюджет 1000. Про себе: мені 44 роки , за фахом інженер електрик, займаюся електромонтажем. Тихий, спокійний, акуратний, без шкідливих звичок.
-
Сдаётся просторная, не меблированная комната в двухкомнатной квартире, для девушки. С 1 декабря. Комната со своим индивидуальным санузлом. Квартира 2х комнатная, ливин рум + кухня, есть стиральная, сушильная и посудомоечная машины. Вторую комнату арендует девушка. Ричмонд, Alberta rd, 9339. 1375$ в месяц 2368672913 писать/ звонить в WhatsApp