UA Украинцы Ванкувера
-
Я зрозуміла , дуже дякую за відповідь ☺️
-
Вітаю! Кому цікава квартира 1 bedroom в Downtown 688 Abbott st На короткий термін - напишіть в приватні 2480 $+ світло ( ~33 $) і інтернет 🛜. Паркінг входить в аренду З кінця жовтня . Маю летіти по роботі ( квартира лишається пуста)
-
Дівчатка, всім привіт🥰. Через декілька днів виїзд з Укрaїни. Достaвляємo : медикаменти, стiки іqоs/gІо (xiтс, тepea, nео), cигаpeти, електpoнки. Також: ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю скоро, тому поспішіть, пишiть у пpиватний чaт) Доставляємо за адресою)
-
Дівчатка, всім привіт🥰. Через декілька днів виїзд з Укрaїни. Достaвляємo : медикаменти, стiки іqоs/gІо (xiтс, тepea, nео), cигаpeти, електpoнки. Також: ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю скоро, тому поспішіть, пишiть у пpиватний чaт) Доставляємо за адресою)
-
-
Нужно подавать будет на новый ворк пермит платно и на туристическую отдельно тоже платно
-
Извините, а зачем виза нужна, если есть work permit?
-
Доброго дня шановні, Зараз знаходжусь в Естонії, 29 листопада прилітаю до Ванкувера. Шукаю собі кімнату на 2-3 місяці, бажано з можливістю продовження терміну оренди. Мій бюджет 1000. Про себе: мені 44 роки , за фахом інженер електрик, займаюся електромонтажем. Тихий, спокійний, акуратний, без шкідливих звичок.
-
Сдаётся просторная, не меблированная комната в двухкомнатной квартире, для девушки. С 1 декабря. Комната со своим индивидуальным санузлом. Квартира 2х комнатная, ливин рум + кухня, есть стиральная, сушильная и посудомоечная машины. Вторую комнату арендует девушка. Ричмонд, Alberta rd, 9339. 1375$ в месяц 2368672913 писать/ звонить в WhatsApp
-
Всім доброго дня👋 Мене звати Яна. Набираю діток на безкоштовний онлайн марафон з цифрового малювання.🎨🧑💻 Взяти участь зможуть діти 8-17 років Цифрове мистецтво - це перший крок у професію ілюстратора, художника в ігровій індустрії, мультиплікатора, графічного дизайнера, 3D аніматора або концепт художника🖌️ Ціль нашої зустрічі - зробити перший крок у дизайні, провести час цікаво і з користю І найголовніше - СТВОРИТИ ВЛАСНИЙ ПРОЄКТ🌅 Крім того, ми будемо грати, змагатися і весело проводити час Залиште слово «марафон» в особистих для запису Актуальні дати проведення для віку Вашої дитини - можна дізнатися в особистих📩
-
Привіт, друзі! 🇺🇦 Я Кіра, і хочу запросити ваших дітей на БЕЗКОШТОВНЕ інтерактивне заняття для хлопців і дівчат віком від 6 до 17 років! 🤩 Напрямки, які ми пропонуємо: 📷 Фотошоп та цифрове малювання 👾 Roblox — створюй свої світи 🔗 Розробка сайтів 🏰 Minecraft — креативні ігрові світи 💻 3D моделювання І це ще не все! Нас чекають веселі ігри, змагання та незабутні емоції! 🥳😇 Кількість місць обмежена, тому поспішіть❗️ Щоб записатися, просто надішліть “+” у приватні повідомлення 💌
-
Привіт, друзі! 🇺🇦 Я Кіра, і хочу запросити ваших дітей на БЕЗКОШТОВНЕ інтерактивне заняття для хлопців і дівчат віком від 6 до 17 років! 🤩 Напрямки, які ми пропонуємо: 📷 Фотошоп та цифрове малювання 👾 Roblox — створюй свої світи 🔗 Розробка сайтів 🏰 Minecraft — креативні ігрові світи 💻 3D моделювання І це ще не все! Нас чекають веселі ігри, змагання та незабутні емоції! 🥳😇 Кількість місць обмежена, тому поспішіть❗️ Щоб записатися, просто надішліть “+” у приватні повідомлення 💌
-
-
Добрый день, если у кого-то если желание зарабатывать от 2000$ в неделю онлайн и у вас есть (Тд карта). Пишите мне в лс. Спасибо.
-
Добрый день, если у кого-то если желание зарабатывать от 2000$ в неделю онлайн и у вас есть (Тд карта). Пишите мне в лс. Спасибо.