UA Украинцы Ванкувера
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка де саме краще здати тест на водіння. Я знаходжусь в New Westminster. Та також де можливо взяти машину на здачу тесту? (Контакт інструкторів з ким можна буде проїхати по маршруту)
-
Потрібен кухар із досвідом
-
Сегодня пользовался таким приложением там платишь 240 дол на семью в год и можно общаться с врачем , все прошло за 10 минут и сыну выпивали антибиотик и аптеку подобрали по близи , получается по 20 дол в месяц , но зато в очереди не стоишь и не доешь апоинтмент
-
Где то в самом верху должны быть контакты инструкторов
-
SUBLET MY ROOM ASAP Оренда окремої кімнати Я хочу здати в суборенду свою мебльовану кімнату в 2 bedroom 1 bathroom apartment з 20 грудня по 1 січня до 15 лютого ( Можна домовитись) Орендна плата становить 800$ на місяць, включаючи комунальні послуги будинок розташований за 7 хвилин від станції Patterson і за 10 хвилин від Metrotown. У квартирі лише 1 мешканка Якщо ви зацікавлені, будь ласка, надішліть мені інформацію про себе
-
SUBLET MY ROOM ASAP Оренда окремої кімнати Я хочу здати в суборенду свою мебльовану кімнату в 2 bedroom 1 bathroom apartment з 20 грудня по 1 січня до 15 лютого ( Можна домовитись) Орендна плата становить 800$ на місяць, включаючи комунальні послуги будинок розташований за 7 хвилин від станції Patterson і за 10 хвилин від Metrotown. В будинку є басейн, сауна, зал. У квартирі лише 1 мешканка Якщо ви зацікавлені, будь ласка, надішліть мені інформацію про себе
-
Привет всем , я взяла запись на новый паспорт в консульстве Оттавы и потом они отправили сообщение чтобы подтвердить запись я это сделала но сегодня мне пришло сообщение что запись отменена из-за того что я этого «не сделала» кто-то скажет почему это произошло?
-
Підкажіть, будь ласка, вам потрібен переклад документів для апостилювання? Я канадський перекладач і можу допомогти також і з апостилюванням ваших документів. Якщо потрібна допомога, напишіть мені в особисті повідомлення, я з радістю допоможу
-
Дякую
-
Доброго ранку, пара шукає терміново 1 bedroom apartment, варіант на 6 місяців контракт нам також підійде, 7 Грудня в нашому домі був пожар ми втратили все😔😔(( тимчасова живемо у друзів, і намагаємось орендувати, але поки що не знайшли нічого(( У нас є референси від попередніх лендлордів, ми працюємо,без шкідливих звичок.Будемо вдячні за допомогу.Всім гарного дня ☺️
-
Доброго дня. Можливо хто знає де можна купити Київський торт. Дякую.
-
Видел неделю назад в Safeway на 8475 Granville Street, Vancouver
-
Только в следующий раз пишите в раздел еды 😉
-
Подскажите где можно купить икру уже засоленную по норм цене Плз
-
Здравствуйте! Хочу рассказать, что есть компьютерный сервис, которым я лично занимаюсь, и он работает уже больше года. Если что-то случилось с ноутбуком или другой техникой, можете обращаться. Работа происходит быстро, а главное - качественно. Расскажите что случилось, и я подскажу что вам нужно. Владислав +12365129980
-
Я прилетела 3 декабря в Торонто и мне дали ворк пермит