UA Украинцы Ванкувера
-
Підкажіть, будь ласка, вам потрібен переклад документів для апостилювання? Я канадський перекладач і можу допомогти також і з апостилюванням ваших документів. Якщо потрібна допомога, напишіть мені в особисті повідомлення, я з радістю допоможу
-
Дякую
-
Доброго ранку, пара шукає терміново 1 bedroom apartment, варіант на 6 місяців контракт нам також підійде, 7 Грудня в нашому домі був пожар ми втратили все😔😔(( тимчасова живемо у друзів, і намагаємось орендувати, але поки що не знайшли нічого(( У нас є референси від попередніх лендлордів, ми працюємо,без шкідливих звичок.Будемо вдячні за допомогу.Всім гарного дня ☺️
-
Доброго дня. Можливо хто знає де можна купити Київський торт. Дякую.
-
Видел неделю назад в Safeway на 8475 Granville Street, Vancouver
-
Только в следующий раз пишите в раздел еды 😉
-
Подскажите где можно купить икру уже засоленную по норм цене Плз
-
Здравствуйте! Хочу рассказать, что есть компьютерный сервис, которым я лично занимаюсь, и он работает уже больше года. Если что-то случилось с ноутбуком или другой техникой, можете обращаться. Работа происходит быстро, а главное - качественно. Расскажите что случилось, и я подскажу что вам нужно. Владислав +12365129980
-
Я прилетела 3 декабря в Торонто и мне дали ворк пермит
-
Вітаю. Маю уги які не підійшли за розміром. Р 36-37, ціна 15. Кросівки Adidas, р 36-37, ціна 35.
-
Всем привет . Покупаю билет в авиокомпании Condor. В билете предлагается 8кг ручная кладь и 23 кг багаж. Возможно ли докупить экстра багаж? И вроде как в онлайн это дешевле стоит чем докупать его в аэропорту. Поделитесь опытом, кто знает как это правильно делать. Благодарен всем!
-
Всем привет . Покупаю билет в авиокомпании Condor. В билете предлагается 8кг ручная кладь и 23 кг багаж. Возможно ли докупить экстра багаж? И вроде как в онлайн это дешевле стоит чем докупать его в аэропорту. Поделитесь опытом, кто знает как это правильно делать. Благодарен всем!
-
Вітаю , пропоную шерінг 1 bedroom apartment в Gastown , це living room відокремлена на 3 місяці, вільна з першого січня!Ціна 1000$ плюс депозит половина !Шукаю порядну , охайну людину з якою буду ділити побут!Якщо є питання то пишіть особисто, дякую!