UA Украинцы Ванкувера
-
Вітаю. Маю уги які не підійшли за розміром. Р 36-37, ціна 15. Кросівки Adidas, р 36-37, ціна 35.
-
Всем привет . Покупаю билет в авиокомпании Condor. В билете предлагается 8кг ручная кладь и 23 кг багаж. Возможно ли докупить экстра багаж? И вроде как в онлайн это дешевле стоит чем докупать его в аэропорту. Поделитесь опытом, кто знает как это правильно делать. Благодарен всем!
-
Всем привет . Покупаю билет в авиокомпании Condor. В билете предлагается 8кг ручная кладь и 23 кг багаж. Возможно ли докупить экстра багаж? И вроде как в онлайн это дешевле стоит чем докупать его в аэропорту. Поделитесь опытом, кто знает как это правильно делать. Благодарен всем!
-
Вітаю , пропоную шерінг 1 bedroom apartment в Gastown , це living room відокремлена на 3 місяці, вільна з першого січня!Ціна 1000$ плюс депозит половина !Шукаю порядну , охайну людину з якою буду ділити побут!Якщо є питання то пишіть особисто, дякую!
-
В личку кидайте посмотрю
-
Привіт усім! Чи є тут хтось, хто надає послуги воскової епіляції? Буду дуже вдячна за рекомендації!
-
www.instagram.com/ty_studio_official?igsh=MXkxcGZuMGw1YjNrcg== Рекомендую
-
Всем привет. Продам свой MacBook Pro 16' 512 GB SSD, 16 MB RAM, тач бар. В отличном состоянии (продаю, потому что купила новый). 750$. Пишите, пожалуйста, в ЛС.
-
I realized that I do not have administrator rights. I need admin rights in this chat to feel comfortable and stand by you. If you have any issues with this, you can see here how to do it.
-
Добрий вечір Питання про візу В дочці (17 років) два паспорти: - один старий, дійсний до 07.2026, в ньому віза також дійсна до 07.2026 - другий новий, дійсний до 2033 року, в ньому немає візи, але стоїть штамп про в'їзд до Канади 03.2024 Хочу подати їй заявку на нову візу, щоб вона була в новому паспорті, і, бажано строком до 2033-го року. Питання: - чи так можна, якщо стара віза ще дійсна до 2026? - чи є в том сенс, або дадуть візу з таким самим строком дії до 2026-го? (Хочется отримати візу в новий паспорт до 2033 і користуватись одним паспортом при поїздках) - якщо це можливо, то обидві візи в обох паспортах будуть дійсні, чи перша віза анулюється? Дуже дякую, якщо хтось володіє інформацією, і допоже з цими питаннями.