UA Украинцы Ванкувера
-
Там нормально у них преподают ?
-
Обережно, шахрай! Росіянин на імʼя Павєл пропонує роботу з прибирання в кімнатах для туристів, обіцяє 25$ за годину, дає дуже багато тескс на день , обіцяє платити кожні два тижні, але не платить, дурить людей, у нього працювало багато українців, яким він не заплатив. Будьте обережні і не ходіть за адресою 538 Brookmere ave, Coquitlam. Також він тримає під зачиненими дверима дружину, яка постійно під наркотичними препаратами і має всі ознаки шизофренії. Людина покидьок, тож прошу написати мені в особисті повідомлення людей, які також стали жертвами цього шахрая. Давайте згуртуємось і зробимо все можливе, аби більше ніхто не постраждав від дій цієї мразоти! Буду вдячна за репости в інших групах та платформах!
-
Volkswagen Routan 2009 3,8 V6 Iдеальне авто для родини або працi. Автомобіль у хорошому механічному та зовнішньому стані. Дуже чистий і доглянутий інтер'єр. На машині немає іржі. Дуже хороша резина. Пробіг 173 тис. Автомобіль вартий вашої уваги! Ціна 4200! Пишіть, відповім на всі питання!
-
хлопці будьте обережні! ця людина обмовляє на моє чесне ім'я! ця людина вкрала у мене 1200 доларів які лежали в шафі , після того як я не виявив грошей я висловив їй що крім неї ніхто не заходив у мою кімнату а відповідно крім неї ніхто не міг вкрасти гроші ! після чого людина закотила скандал дешеве шоу і зі скандалами покинув мій будинок! спочатку я пропонував Олені офіційне працевлаштування але вона не захотіла! ПРОШУ ЛЮДЕЙ БУДЬТЕ ОСТРОЖНІ З ЦІЄЮ ЛЮДИНОЮ! У МЕНЕ Є ЇЇ ДАНІ! ХТО ПОСТРАДАВ ВІД ОЛЕНИНИХ РУК -ПРОШУ НАПИСАТИ МЕНІ В ДИРЕКТ !!!