UA Украинцы Ванкувера
-
Сдается комната (южный Ванкувер) За подробной информацией обращайтесь в лс
-
Конкуренты
-
Здається кімната Feb 1 - Feb 28 , (по датах можна домовитись ) в 2 bedroom 1 bathroom apt Ціна 750$ Сусідка 1 дівчина тому female only. Знаходиться в чудовому районі Patterson station , близько до скайтрейну Пишіть в дірект ,скину фото
-
Всім привіт, я Софія Набираю діток на індивідуальний онлайн ВЕБІНАР З МАТЕМАТИКИ. Прийняти участь можуть діти від 5 до 17 років, незалежно від рівня підготовки💡 ❇️Розподіл по віковим категоріям. На вебінарі ми: 📐 Розв’яжемо цікаві та нестандартні задачі. 🔢 Дослідимо, як математика застосовується в реальному житті. 🧠 Пограємо в цікаві ігри на логіку. ⁉️Для кого: ✅Для батьків, яким важливо отримати допомогу дитині з покращенням успішності - знайти глибинну проблему відставання та вирішити її. ✅Для батьків, які підтримують інтереси дитини, та хочуть надати посилене навчання - отримати вищі знання. ✅Для дітей, яким потрібна допомога з підготовкою до екзаменів чи вступу. ❤️Продемонструємо, що вивчення математики є захоплюючим. Кількість місць - 15. Залиште слово «математика» в особистих для запису🤗
-
Доброго дня. Може у когось є не потрібний (робочий, дорослий) велосипед. Можу купити. Дякую.
-
Rigid planer $50 забирать в лэнгли Ridgid's 5-inch Random Orbit Sander features electronic speed control to generate 7000 - 12000 RPM (no load speed) while the permanent magnet motor maintains constant speed and power during loaded conditions. The soft-start and pad brake help you prevent accidental gouges of your workpiece. A through-body sealed slide switch offers you reliability and ease of use and the grip overmold gives you improved handling comfort. The onboard vacuum adaptor fits standard vacuum hoses to help you keep your work area clean and the micro-fibre hook and loop pad fits snugly for improved sanding efficiency.
-
доброго дня. є два, фото можу скинути пізніше. у бернабі
-
Calvin Klein, seze L, $30
-
У вас канадский диплом бухгалтера ?
-
Всем привет. Ищу работу. Работаю в пекарне уже два года, но нет развития. Я кондитер-пекарь с 16 годами опыта в Украине и годом в Польше. Хочу расти в профессии, учиться новому. Буду благодарна за любую информацию и советы!
-
Ну так кто вас возьмут бух тут с ним работать , как минимум тут нужно курсы закончить пол года для бахгалтеров