UA Украинцы Ванкувера
-
Всем привет! По всем вопросам пишите в личку. С 1 марта сдается комната для одного человека. (Не имеет значения женщина это будет или мужчина) в 2-х минутах пешком от метро Patterson (Burnaby), напротив Central Park (20 минут и Вы в даунтауне Ванкувера, если нужно, конечно))). Квартира расположена в самом центре большого Ванкувера, так что везде добираться будет удобно.. Просторная (12 м2), светлая комната с огромным встроенным шкафом и роскошной кроватью. Общие туалет, ванна (совмещенные) и кухня. Посуда, постельное, приборы - все есть. В доме есть бассейн и тренажерный зал (входит в цену). Если нужно - можно арендовать место на парковке (оплачивается отдельно). Рядом вся инфраструктура: магазины, банки, фудкорт, китайский рынок, Skytraine, много другого транспорта. Огромный торговый центр Метрополис в 10 минутах ходьбы.
-
👋 Привіт! Я Софія. 🎨 Запрошую дітей 7-17 років на онлайн майстер-клас з цифрового малювання! ❇️ Розподіл за віковими групами. 🖼️ На майстер-класі: • Створимо творчий арт-проєкт із улюбленим персонажем чи темою. • Навчимося користуватися шарами та пензлями для ефектів у малюнках. • Ознайомимось із техніками передачі простору, світло-тіні в цифровому форматі. 🎁 Результат: готовий міні-проєкт. 🧩 Для кого: • Для батьків, які хочуть розширити творчий потенціал дитини - навчитися використовувати гаджети для власних ідей. • Для батьків, які хочуть розвивати в дитині посидючість, терпіння та увагу до деталей. • Для майбутніх дизайнерів - освоєння програм та нових технологій, як фундамент для карʼєри. Подальше створення власного портфоліо. 📅 Запис до 28.01. Місць — лише 20. Щоб записатися, напишіть в особисті — «малювання».
-
Есть у кого то контакты стоматологический клиники, где запись возможна на этой неделе?
-
У меня есть напишите мне завтра днем я вам дам
-
Tality Wellness Shipyards, 125 Victory Ship Way unit 240, North Vancouver, BC V7L 0B2 Собираемся в следующий вторник в сауну , кто хочет присоединяйтесь , можно взять с собой фрукты , соки , ну и что то выпить ) кому интртесно пишите в личку
-
Усім привіт, я професійний інженер-електронік з ремонту комп'ютерної техніки, у Канаді працював "Property manager-ом" та на будівництві, зараз маю проблему із серцем, тому фізично поки що працювати не можу, шукаю будь-яку не фізичну роботу, якщо хтось щось підкаже - буду дуже вдячний.
-
Шукаю підробіток на 25—28 березня. Так би мовити завчасно. Локація бажано Burnaby
-
Шукаю людину що може прибирати будинок в Норс Ванкувер, офіс в Даунтаун і квартиру в річмонді, 20 годин на тиждень вільний графік.
-
Доброго вечора хтось робив паспорт закордонний в Німеччині за скільки часу паспорт готують ?
-
Постоянно мониторить,иначе никак:)
-
Да нужно пойти и продлить его
-
У тут є хтось хто може навчити базовим речам в малюванні, чи знає де є можливість навчитися?
-
Внимание остерегайтесь мошенников панч и его жену транс , они разводят людей на деньги , нанимают на выполнения каких то работ и не рассчитывается, то сдает жилье не свое потом людей выселяют . Заселяют в жилье потом приходит жена говорит я тут снимаю и люди заплатили ему деньги он пропадает и жена типа я тут живу уходите или вызову полицию , много с ним случаев , остерегайтесь