UA Украинцы Ванкувера
-
id.e-consul.gov.ua/ регистрируйтесь на этом сайте и ловите слот в консульство на оформление паспорта.
-
+1 778 317 4764 Александр
-
Ссылки запрещены в группе
-
t.me/medicaltourismukraine Группа по медицинскому Туризму с Канады в Украину и Турцию
-
Ну значит удалите.
-
Всім привіт, потрібна людина на мувінг четвер та пʼятниця, оплата 22 долара на годину + тревел тайм пишіть в дірект
-
Доброй ночи .скажите пожалуйста буду благодарна очень ,планирую вылететь в Канаду ,у меня котик ,сколько может стоить передет котика ?
-
на самолет около 100 CAD, но зависит от авиалиний + 35 CAD (или что-то того, но там было до 50 точно) за ввоз животного. Ну и плюс паспорт, вакцинации и чип (это вам до въезда же понятное дело надо сделать) ну и переноска ж мягкая для салона самолета должна быть. но я думаю что вы об этом уже знаете)
-
Это откуда если лететь
-
Зависит наверное от дальности палета цены
-
З 1 або 15 березня здається кімната в даунтауні, район Роджерс Арена і Стадіону. В будинку басейн, 2 тренажерні зали. 1 хв від Stadium-Chinatown Sky TraimnStation. 2 хв від Костко. Поруч T&T. Вартість 1150$. Квартира на 7 поверсі, комунальні послуги , користування басейном і тренажерними залами і інтернет включені у вартість
-
Привіт! Є питання: чи ваш орендодавець піднімав чи знижував орендну плату з серпня 2023 року до лютого 2025 року, враховуючи, що Банк Канади знизив процентну ставку з 5% до 3%? Чи питали про зниження оренди?
-
Процентная ставки в банке не имеет никакого отношения к оренде и по закону они имеют права поднимать каждый год
-
Поднимали
-
Это же просто кровать на балконе ....🥲