UA Украинцы Ванкувера
-
Нет, мы заполняли анкету вот на этом сайте: ukrainehelpvi.ca/
-
Ответили в течении 2-3 дней и попросили написать им опять когда будут куплены билеты. После покупки билетов анкету повторно не заполняли, а написали сообщение в котором сообщили номер рейса и дату прилёта... прошло ещё дней 10 и пришло сообщение с предложением от хост семьи или Нанаймо.
-
Да, странно. Если вы не одна то может есть смысл переподать анкету или может быть связаться с ними на прямую (позвонить). Для звонков в Канаду я использовал приложение yolla. Звонки очень дешёвые, мне 20 минут обходились в 0.67$
-
Привіт, маю питання. Не пам ятаю де але бачив, що work permit по CUAET програмі не можна продовжувати. Треба подаватись на інші програми. Також пам ятаю, що були випадки, коли офіцер оформляв WP без позначки CUAET. Чи може це означати, якщо WP буде без цієї позначки, то є шанс, що буде можливість продовжит WP? Хтось щось знає про таке?
-
Надеюсь, что мне штраф не прийдет в размере 5 тыс $ 🙈
-
Неа нечего не дали
-
Добрий день. Хто з дитиною виїжджав із України до Європи за свідоцтвом про народження? Пропускають? Мені потрібно здати біометрію, а дитина чекає на паспорт. І ще питання. Чи можу я подати аплікацію на дитину за свідоцтвом, а потім подати на приєднання паспорта дитини?
-
Я подавала дитину зі свідотством як основним документом і простроченим паспортом, їй дали сингл тревел документ де зазначалося що якщо в мене вже з’явився валідний паспорт я можу його відправити для вклейки мультивізи. Паспорт було вже подовжено на 5 років, я його відправила і через 4 тижні отримала назад.