UA Украинцы Ванкувера
-
Надеюсь, что мне штраф не прийдет в размере 5 тыс $ 🙈
-
Неа нечего не дали
-
Добрий день. Хто з дитиною виїжджав із України до Європи за свідоцтвом про народження? Пропускають? Мені потрібно здати біометрію, а дитина чекає на паспорт. І ще питання. Чи можу я подати аплікацію на дитину за свідоцтвом, а потім подати на приєднання паспорта дитини?
-
Я подавала дитину зі свідотством як основним документом і простроченим паспортом, їй дали сингл тревел документ де зазначалося що якщо в мене вже з’явився валідний паспорт я можу його відправити для вклейки мультивізи. Паспорт було вже подовжено на 5 років, я його відправила і через 4 тижні отримала назад.
-
Але довго розглядали
-
🤲❤️🤗я дуже вдячна за інформацію. Ви маєте на увазі саму аплікацію довго розглядали в такому випадку?
-
Возможно кто-то приехал с мамой и чья-то мама нуждается в дополнительном заработке. Надо забирать детей со школы и отводить домой расстояние от школы до дома 800 метров
-
Так два місяці точно
-
Приветствую. Подскажите, пожалуйста, как узнать график работы общественного транспорта, как рано с утра начинают и как допоздна работают. Если есть интересное предложение по работе и время добирания 50 мин - оч неплохо для местных масштабов. Но надо понимать, будет ли чем добраться из Barnaby в Richmond и обратно.
-
А такий папірець рекламний про ковід також не давали ? Він і мав значення направлення на швидкий тест і видачу нових тестів (коробочок).
-
Работают до часу или двух ночи вроде если я не ошибаюсь
-
Всем привет!! А подскажите, пожалуйста, кто знает, если жить не в самом Ванкувере, а рядом, на окраинах. Что можете подсказать?
-
Может небольшие городишки есть