UA Украинцы Ванкувера
-
Я бы не жил там с ребёнком
-
Интересно , почему это все разрешают и развивают
-
Т-толерантность .
-
Ну насчёт не трогают мирное население .. это конечно… не совсем так
-
Як на мене, краще коли всі ці особи зосереджені лише у декількох частинах міста, хай навіть в центрі, які можна і обходити стороною, а не розкидані по всій території Ну й толерантність теж, типу наркомани тут вважаються психічно хворими людьми, яким потріьна допомога, бо віддалення їх від суспільства тільки провокуватиме агрессію і наростання небезпеки, тим паче там зазвичай купа поліцейських, тому і загроза набагато менше, вони ж нікого не чіпають так то, сидять собі коляться, оруть і кайфують від приходів) Майже аналогічна ситуація з ЛГБТ ком‘юніті у Вест Енді, але ніхто вже про них не піклується, бо нормою стало
-
Систему не зламаеш, потрібно звикати до цього)
-
Ну да, свободная страна... вроде бы тут запрещены наркотики с определенной степенью вещества. Если у меня найдут дозу, то меня накажут - штраф или тюрьма? А им раздают. И мы получается не можем отказаться от соблюдений канадских предписаний- как то медосмотр, иначе нас лишат определенных прав. А им ещё и дозы выдают. Как-то пока у меня не сходится в голове. Возможно предстоит ещё этот путь понимания, зачем так делать
-
Вони громадяни цією країни, і за ними держава піклується. 😅
-
Треба спробувати, тоді буде зрозуміло. Ви і зараз можете спробувати різні наркотики, які є в вільному продажі.
-
Після громадянства, я думаю є всі шанси отримати наркотичну домогти від держави)😅😅
-
-
Це соціальна держава, вам тут допомагають також. Просто на деякі вулиці не варто ходити)
-
Я потрапила туди вночі, і теж була в шоці, було стремно, але поспілкувавшись з місцевими щодо цього, змінила свою думку, і сприймаю це як воно є.
-
Хастингс, Окей .. но их много и по другим районам . И выглядят не очень безобидно
-
Доброго вечора!чи хтось вже отримував допомогу від ВС ?на яких умовах?