UA Украинцы Ванкувера
-
Если вы не сдаёте driving test ваши права забирают и дают вам бумагу что вы не можете ездить на машине без сопровождения человека с полноценными правами 5 класса или ниже
-
Ну и так пока не сдадите
-
Шукаю роботу Буду вдячний, за будь яку інформацію.
Я - Роман, мені 29 років, рівень англійської B1-B2.
Нижче, опишу свій досвід, але зазначу, що шукаю роботу в будь-якій сфері.
- 7 років досвіду роботи, в продажах, в 7 різних дистриб'юторських компаніях, сегмент B2B (business to business). Для чотирьох компаній дистрибуція була побудована з нуля. Це було освоєння території, де раніше не була представлена продукція компанії.
- 2 роки досвіду роботи в логістичному центрі компанії Toyota в Чехії.
- 9 років досвіду в організації та проведенні заходів(весілля, вечірки, фестивалі, виставки). Близько 1000 заходів було організовано та проведено у 8 країнах (більше інформації ви можете переглянути на моєму профілі у Facebook www.facebook.com/profile.php?id=100021011526585).
-
А все банки дают карту не из жёсткого пластика, а как будто бумажная))) я в шоке))
-
Вроде обычная пластиковая
-
Не, мне RBS дал реально как бумажка картонка
-
Не знаю ) у них брал нормальную )
-
RBC имеете ввиду ?
-
Ага) значит надо подойти мне в банк, узнать почему мне пробник карточки достался))
-
Мне на почту карты высылали
-
Да мне тоже, сначала прислали карту без свв кода, потом уже с , ну и допотопная система
-
В RBC дебетовая без когда , только кредитная с ним
-
Так что все правильно
-
Для онлайн платежей с дебетовой они дают вам онлайн карту
-
То есть та бумажная - это онлайн карта? Понятно теперь
-
Я не знаю что за бумажная ) у меня таких не было ) онлайн карта с кодом
-
Бумажная это временная, чтоб вы сразу могли пользоваться по номеру. Позже придёт пластик