UA Украинцы Ванкувера
-
что сказали?
-
Если коротко то им нужно подтвердить мою личность с помощью Дия и если все подтвердится что у меня были права категории В то тогда они мне поменяют на полные класа5 с помощью Дия
-
Продаю IPhone 13, 256 gb, black. Состояние идеальное. 850 $
-
Особисто знаю людину) можете брати в рент сміливо)
-
Elena, Anastasiia увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 17
-
-
ОРЕНДА ЖИТЛА🏠 Друзі! Знаю, як у Ванкувері складно з житлом! З травня місяця ми переїзжаємо в інші апартаменти і запропонували менеджеру комплекса поселити наших друзів українців😅 бо це гарна пропозиція за таку ціну! Апартаменти 2 бедруми, 1 вошрум, велика зала, 900 sq feet - не новий комплекс, але все працює, просторно і світло. 2200 аренда (включно з паркінгом, водою, опаленням), контракт на пів року, потім можна розірвати. North Vancouver (Seymour River Pl). Без дітей! Ми з 7 річним сином мали проблеми весь час з сусідом знизу, якому він весь час заважав (можливо якщо дорослі діти, то ок). Готові залишити більшу частину меблів за невелику оплату. Ще є кілька вільних апартаментів у комплексі (2200-2500), їх чомусь не поспішають здавати, думаю можна і туди спробувати поселити. Кого цікавить, пишіть у приватні повідомлення.
-
UA Proud, ️ FLore1N увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 1
-
Знайома віддає підставку під телевізор, New Westminster .