UA Украинцы Ванкувера
-
Здравствуйте! Посоветуйте, пожалуйста, водителя с траком для переезда. Ванкувер- Вест Ванкувер
-
Тому що тут немає смаків, як в нас. Тут просто табак, зі «смаком» дерев (якщо можна так висловитися😂). Типу «oak”
-
За дерева, то мені в магазині так пояснювали🤣
-
Я порівнювала😄
-
Не те саме🙃
-
Вам співпадає, хтось мятні курив, то йому немає альтернативи;)
-
Привіт всім ☺️ Я проводжу солодкий розіграш, основна ціль зібрати на ДРОН для моїх друзів з 24 аеророзвідувальної Зібрано вже 700 $ з 2500$ РОЗІГРАШ буде до 17.06 ТРИ ПЕРЕМОЖЦЯ Лот 1 горішки - 30 шт донат у 2$ Лот 2 тістечка персики 8 шт - донат 5$ Лот 3 торт на вибір 1.5 кг Медовик, Наполеон , Київський - донат 10$ Ще є брелки від військових за донат 50$( кількість дуже обмежена ) За донат в 100 $ отримаєте брелок та гарантований солодкий приз від мене ☺️ Якщо перевели, пишіть в особисті, дякую Разом до перемоги 🇺🇦
-
Віддам айкос безкоштовно😆
-
В мене такий, є всі смачні смаки
-
А в чому проблема перейти на інший вейп, не айкос
-
Доброе время суток ! Мои коллеги эвакуируют уже 5 дней людей ,я волонтер ,есть все подтверждающие документы ,так же страница со всеми отчетами ,сейчас необходим срочно Дрон на эвакуацию людей ,время сутки что бы его собрать ! Я прошу вас поддержать нас репостами и донатами ! Ниже скину документ ,и ссылку на моно и страничку ! Все отчеты предоставим ! Благодарю всех неравнодушных !
-
підкажіть будь ласка, в аеропорту Ванкувера sin number можливо зробити?