UA Украинцы Ванкувера
-
I basically thought that It was a Scam until I decided to give it a try with just a little start up of $500 and I got $5,500 in 24hours it's so amazing and everything works out successfully .. joinchannel to earn huge money. Legitimate platform Send your message to @Anthonio_forextrader to start earning like others 👇👇👇👇👇 telegram.me/joinchat/ktMfNiT4ALYyOTE1 telegram.me/joinchat/ktMfNiT4ALYyOTE1 telegram.me/joinchat/ktMfNiT4ALYyOTE1
-
Всем привет) Такая ситуация. У сестры заканчивается паспорт 1 января 2025 года и визу соответственно дали до этого времени. Возможности сделать новый загран сейчас нет. Она хочет приехать. Вопрос. Кто-то перевыпускал паспорт в Канаде? А можно ли будет потом визу продлить? Подскажите, пожалуйста, кто сталкивался с чем-то подобным. Не знаем как быть. Заранее спасибо☺️
-
Greetings to you where ever you are coming from.. I want to use this opportunity to introduce to you Mr @Fletcher_fxt he is a bitcoin miner he’s cool I never believed how he help me I started trading with him with just $200 and at the end of every trading session I always got my profits return back to my wallet now am a proud and a rich man. All thanks to him.. please guys I recommend to you him follow this channel and start up something good for yourself. Do not miss this opportunity because a lot of people are beneficial click on the link for more information telegram.me/joinchat/bVERo2H8r9Q1NWJk t.me/+bVERo2H8r9Q1NWJk 👆👆👆👆👆👆👆 👆👆👆
-
Перепрошую, їм - це кому. Вибачте за тупе питання😄
-
Вы им позвоните и узнайте
-
Всім привіт! В кого був такий досвід - змінювати медичну страховку, коли летите з іншої провінції у Ванкувер. Як ви це робили?
-
Ой, супер! Дякую
-
С Галифакса в Ванкувер, мы с вами общались☺️ Если вы нас помните🤗
-
Так, але ми навіть не знаємо, як ця організація називається у Ванкувері. І з англійською у нас по телефону туговато, тому й питаю тут, може комусь не шкода поділитися своїм досвідом.
-
Океан прекрасний, погода надто холодна ще й неймовірні вітри. Ціни на житло x3, а роботи - 0…
-
Magda, Mariana Mehdiyeva увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 42
-
Спасибо!)