UA Украинцы Ванкувера
-
Підскажіть як в такій ситуації краще зробити , бо сил не має з тими лікарями . Хотіли обстежити дитину звернулися у walk clinic, щоб попасти до невролога дитячого і ортопедії і здати кров, лікар сказав, що не бачить потреб призначати цих спеціалістів (хоча є документи з України з попередніми обстеженнями і проблеми з дитинства)І записав на чергу до педіатра(аналізи на кров теж не дав, сказав все педіатр). На педіатра чергу чекаємо 5 місяців , і напевно , щоб попасти до невролога і ортопеда ( ми з дитинства в цих лікарів регулярно)навіть по прийому педіатра треба буде знов чекати чергу до цих спеціалістів. Ці лікарі - це якийсь замкнутий круг, треба в них вибивати прийоми до спеціалістів ( в яких я вже не була 1,5 роки бо війна, а я б мала дитину водити хоч раз в 3 місяці, а тут чекаєш педіатра який має дати скерування ). Що підскажете ?
-
Объясните, пожалуйста, чем должен закончиться мед экзамен. Карточка мsp есть, кровь и снимок сделала. А что дальше? Какое-то заключение должно быть?
-
Вам должны дать (прислать на email) IME information sheet, это подтверждение того, что вы прошли медосмотр. Он вам потребуется, если захотите снять ограничения с ворк пермит на работу в child care, health care. Если медосмотр ничего не выявил, вам никто звонить-писать не будет. Клиника сама отправляет результаты в IRCC.
-
Kostia K., Олена Коваленко увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 94
-
Спасибо вам за обстоятельный ответ!
-
Он же бесплатный, если по cuaet
-
Добрый вечер. Скажите, можно ли в Ванкувере найти сигареты Kent или Кеnt slims. Или другие украинские сигареты. Может Winston slims?Заранее огромное спасибо за ответ.
-
Всім привіт. Є вільна кімната на 2 тижні в двохбедрумній квартирі до кінця липня.
-
Я б йшла в іншу walk-in clinic. В мене в дитини теж певні нюанси зі здоров’ям з дитинства. Звичайних лікар направив нас до ревматолога. Чекали ми на нього не більше 1,5 місяця, а тепер відвідуємо його кожних 6 тижнів. А перед цим той же лікар ж walk-in clinic не одноразово виписував направлення на здачу певних аналізів крові для сина 🤷🏻♀️
-
Написала в особисті .
-
Ми були і в іншій wаlk clinic, я так розамію, що до іншого педіатра вони не можуть виписати, не знаю як тут в Канаді напевно якийсь ліміт є на прийоми, бо казали чекати на педіатра( але то чекання не знати скільки буде, від цього залежить здоровя дитини,бо вона росте ).Нам треба і ренген або узд ніг зробити коли кажеш про це лікарю у walk - clinic бо все що просиш ,він не бачить причин і говорить на його думку дитина здорова, але потрібно зробити якісь обстеження , щоб стверджувати.На тижні знов підемо у walk clinic .( але я вже не знаю як з ними говорити , якщо вони все заперечуватимуть😞).
-
Предоставим работу для девушек на съёмку продукции. Ничего сложного, быстрый брифинг.
-
Олена Коваленко, Iuliia увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 2