UA Украинцы Ванкувера
-
А на сколько дали? Спрашивали про планирование поездки? Или какие вопросы задавали? Вы один или с кем-то подавались? Нужно что-то им подтверждать документально (типа наличие машины или рента или работы)? Я подавала на меня и сына. И время у нас разное, мне на 11, ему на 11:15. хочу понять, как это технически происходит.
-
Отдаю скамейку и гантели. 180 CAD (торг) Если забираете до среды, отдаю за 150 всё.) Забирать в районе UBC.
-
Отдаю скамейку и гантели. 180 CAD (торг) Если забираете до среды, отдаю за 150 всё.) Забирать в районе UBC.
-
Продам ноутбук в гарному стані з укр/англ/рос розкладкою. Зарядка європейська з адаптером на американську розетку. HP Pavilion Gaming Laptop 15 ec0xxx. Більше інформації про характеристики та більше фото в пп. 💸Ціна - $650
-
Всім привіт, ТЕРМІНОВО здається кімната у приватному будинку з 11 вересня в Burnaby, British Columbia. Кіната мебльована, Для 1/2 осіб або пари. Є ліжко, стіл, 2 стільця і шафа для речей. У вартість входить комунальні та інтернет. Спільна кухня, ванна кімната. Пральня + сушарка. Власна велика балкон-тераса на 2му поверсі. 2 хв пішки до автобусної зупинки, 10 хв до станції метро Lake City Way. Можна курцям. Вартість $700 до кінця вересня Потім $1200 щомісячно. Депозит $200. Виїхати можна будь коли. Контракт помісячний. Не потрібні документи, такі як довідка про доходи, чи роботи і тд. За детальною інформацією- пишіть у ПП — Віталій @vitaliirehan
-
Я из Запорожья 👋
-
Привет ☀️ Сдаю отдельную комнату с 1 октября в Ванкувере (остановка sky train - Rupert), во второй комнате живу я, общая kitchen, living room, bathroom. Только 1й девушки (без животных) уже работающей!!! Есть всё необходимое в кухне, столовые пренадлежности, микроволновая печь, посудомоечная, тостер. В комнате не будет парфюмерного стола. Стоимость 1100 в месяц, коммунальные и интернет включены, депозит 50%.
-
Мы тоже в кукитламе, расскажите, пожалуйста, подробнее что это за бассейн, и как туда попасть
-
подскажите, а как их получить?
-
Можливо хтось відправляв посилку з Литви до Канади, буду вдячний, якщо підкажете як це зробити дешево.
-
Дякую. Мабуть і мені прийдеться відправити з Варшави, бо з Литви не знайшов взагалі ніяких варіантів