UA Украинцы Ванкувера
-
Все верно, единственное нужно будет после регистрации записать референс номер, что вам присвоят, и при звонке на горячую линию в страховую его сказать. И вам должны будут продиктовать ваш "хэлс намбер" если вдруг понадобится до того как получите физические карты.
-
Сдам приватную комнату с мебелью. Коммунальные услуги: включены В доме есть: сушилка и стиральная машинка. Один человек - 700$, Двое - 1000$ Адресс: Surrey - 13276 96 Ave -5 минут ходьбы No Frills. -15 минут ходьбы Walmart. -15 минут ходьбы до станции King George. Возле дома автобусная остановка Доступно 1 февраля
-
Вітаю Підкажіть, будь ласка,якщо я їду з підлітком,то які наші перші дії,щоб потрапити до школи (9 клас,15 років)? Віза на 2 роки,а отже гіпнотично,ми можемо довчитися до 11 класу Може хтось стикався,як далі ці роки можна буде поєднати в Україні до нашої системи освіти і отримати атестат о закінчення школи?
-
Якщо ви по куает, зможете перебувати тут три роки, має значення не віза, а ворк перміт, який ви отримаєте (але в'їхати треба до кінця березня). Спочатку дивитись сайт шкільного округу того міста, де ви живете: іноді подання через центр, іноді онлайн, іноді через школу. Потрібні документи (для куает): ворк перміти батьків, візітор рекорд чи стаді перміт дитини, свідоцтво про народження, паспорти батьків і дитини, підтвердження адреси (зазвичай договір оренди і рахунок за комунальні на цю адресу).
-
Рам Это Dodge. Мотор не плахой. Работал с ними. Только жрёт ужасно много
-
Моя первая образование механик инженер. Про машины неплохо знаю
-
Я говорю за новую машину
-
Чем Рам
-
Тундра нового поколения 2024 есть меньше
-
Мне не нравится салон тойоты. Но остальным пирометрам лучше
-
Toyota лучше
-
Я про это и говорю
-
Пластика слишком много
-
Не знаю почему мне здесь только это и предлагает. Конечно же я про девушек говорю. Здесь имею ввиду в Канаде не в чате. Платить за это. Но работать надо а не стродат
-
Нужна девушка с машиной на клининг , оплата 27 в час