UA Украинцы Ванкувера
-
Срочно делайте второй паспорт и в аэропорту попробуйте податься на ворк пермит с ним, по идее должны будут дать на 3 года.
-
Подскажите,пожалуйста. Не могу понять алгоритм действий. Паспорт и виза до 26 го года. Сейчас лечу в Канаду,дадут( надеюсь)) WP тоже до 26 го года.А что дальше делать? возможно ли продлить WP ,что бы был суммарно на 3 года? Ну и визу. Лечу по программе КУАЕТ. Спасибо.
-
Привіт 🙌🏻мене звати Марта і я проводжу приватні тренування для дівчат з boxing, kickboxing, MMA та boxing fitness кому буде інтересно заходіть на мій Instagram для більшої інформації 🥊
-
Привіт 🙌🏻мене звати Марта і я проводжу приватні тренування для дівчат з boxing, kickboxing, MMA та boxing fitness кому буде інтересно заходіть на мій Instagram для більшої інформації 🥊
-
Спасибо, мы уже на пароме, убер рулит)))
-
Могу , но после 7 вечера только
-
Добрый день. Буду благодарна за контакты иммиграционных консультантов 🫶 Спасибо
-
Всім привіт! Мене звуть Олексій. Я ріелтор з України, з Києва з багаторічним досвідом і купою цікавих кейсів. Зараз починаю свій шлях в Ванкувері в команді ріелторів свого рідного брата Макса Карнаух, який мешкає в Ванкувері з 2012 року. Їх команда входить в топ 5 кращих ріелорів в Ванкувері. Багато цікавого досвіду привіз з України і ми шукаємо українських друзів в середніх та великих компаніях, щоб запропонувати якось в пятницю ввечері провести вам і вашим співробітникам гру/квіз/квест та індивідуальну консультацію на тему купівлі нерухомості в Британській Колумбії! З свого боку пропонуємо ексклюзивні бонуси та умови) Напишіть плз чи цікавий був би вам такий формат) Дякую!
-
Всім привіт! Мене звуть Олексій. Я ріелтор з України, з Києва з багаторічним досвідом і купою цікавих кейсів. Зараз починаю свій шлях в Ванкувері в команді ріелторів свого рідного брата Макса Карнаух, який мешкає в Ванкувері з 2012 року. Їх команда входить в топ 5 кращих ріелорів в Ванкувері. Багато цікавого досвіду привіз з України і ми шукаємо українських друзів в середніх та великих компаніях, щоб запропонувати якось в пятницю ввечері провести вам і вашим співробітникам гру/квіз/квест та індивідуальну консультацію на тему купівлі нерухомості в Британській Колумбії! З свого боку пропонуємо ексклюзивні бонуси та умови) Напишіть плз чи цікавий був би вам такий формат) Дякую!
-
Продлить можно, но нужен действующий загран, получить до конца марта вы его не успеете. Потом на продление но уже скорее всего платно, после одобрения и получения ворк пермита - поддаетесь на его основании на визу
-
Aleksei, Елена увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 9
-
Продам все по 5 Размер s-m
-
Продам все по 10 Размер s-m
-
Продам все по 15 Размер s-m Джинсы 36,38 Обувь 38-39
-
Кроссы 20$ Сумка СК 30$ Сумка черная плетеная 7$ Сумка Валентино оригинал 50$ Очки по 2$ Кожаная Панама 5$