UA Украинцы Ванкувера
-
Natalia, Albert увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 83
-
Привіт всім. Друг здає кімнату для однієї людини в центрі Ванкувера на розі Alberni та Cardero St. 1100 в місяць, все включено. Але вільна буде тільки до серпня. За більш детальною інформацією звертайтеся 6042020869
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка по любим містам за адресою від дверей до дверей )
-
Укрпоштою двічі дочці відправляла. На 14-й день отримала.
-
Дівчатка, плaнується рeйс з Укpaїни🇺🇦, кому потрібнo: • Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) • Сигapeти - (будь яка мaрка) • Elf Bаr - (5000-9000 тяг) • Лiки • Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) • Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) 📝 Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм❤️
-
Лекарства нельзя отправлять, к сожалению. Любые лекарственные и косметические средства, БАДы. Я хотела мужу отправить кремы от псориаза. Положила втихаря их в посылку. Записала в декларации как кремы для обуви🙈 Но посылку проверили, и не разрешили 😔
-
я відправляла нещодавно чоловіку. Зареєструвалась в Repost global, Ось посилання http://repost.global/?ref_link=c8YGNjzYmi Там є порівняння різних сервісів (НП, DHL, Укрпошта, і ще щось). В залежності від габаритів і ваги розраховується вартість, ви обираєте перевізника. Я наразі відправила дві посилки 26.04 и 27.04, обидві новою поштою, обидві вже в Канаді, пройшли митницю. Дата доставки стоїть 08.05. Спочатку хотіла обрати DHL, але там потрібно підтверджувати вартість товарів Я ж написала все по 1$. З репост.глобал вам зателефонують і все пояснять, як робити замовлення Якщо коротко, то на сайті робиться "замовлення", до того замовлення додаються "товари" на англійській мові та їх вартість. Потім ви обираєте перевізника, сплачуєте вартість доставки. Після того ваше замовлення "перетворюється" на посилку, працівники репост роблять інвойс і дають трек-номер. Далі ви з цим номер приходите до відділення НП, вони перевіряють вашу посилку на відповідність інвойсу і все, посилка поїхала. Якщо робити замовлення вперше, то його або треба спочатку привезти на склад Репост в Києві, або в тг надіслати фото для підтвердження габаритів і ваги посилки. Мені сервіс сподобався, я рекомендую В них є реферальна програма, можна отримати знижку 20$ Щодо вартості вийшло: - 11 кг = 101$ - 22 кг = 198$
-
Всім привіт шукаю кімнату в Сюрей
-
В Эдмонтон ближе