UA Украинцы Ванкувера
-
Да Вика круто делает массажи
-
Здається кімната у бейсменті для однієї дівчини. Ціна $900. Навпіл буде будуть utility +wi-fi (+450$ damage deposit). Кімната здається без меблів, але на спільній території все є. Дуже зручна транспортна розв'язка. Поруч зупинки R4/041 та 049/430/029 автобуса. Найближчі станції метро Joyce Collingwood та 29 Ave (це Expo line) Спільна ванна кімната та кухня. Мінімум на 3 місяці з правом продовження контракту. Якщо зацікавлені пишіть будь ласка в приватні.
-
Доброго времени суток,подскажите пожалуйста я сам с Харькова на сегодняшний день где возможно получить визу? В Харькове посольста нету,может через Киев или Львов,спасибо.
-
Во Львове если вам одобрят визу
-
спасибо за инфу
-
Ну вы подаете в электронном , но отпечатки нужно будет ехать сдавать туда
-
Вот Пермит врятли уже вам кто то даст без приглашения на работу
-
Есть ли возможность в электронном виде подать заявку???
-
Есть пару квартир на станции Burquitlam, 2b по цене 1600 дол
-
Доброго дня, Підкажіть будь ласка можливо в когось була така ситуація. Моя бабуся зараз в Україні і вона хоче приїхати в Канаду. Віза в неї є ( відкрита у квітні 2022) але строк дії закордонного паспорта спливає у січні 2025 і вона вже має новий закордонний паспорт. Питання: Чи може вона приїхати в Канаду у листопаді цього року маючи два паспорта один новий а другий із канадською візою? Чи посадять її на літак та впустять на кордоні в Канаді. Не знаю що робити, підкажіть будь ласка. Дякую
-
Віза також до січня 2025?
-
Виза до того момента, который записан на самой странице с визой. Как с визой США не видела такого что паспорт до 2025 а виза до 2035 года к примеру, виза в Канаду не может быть длиннне, чем загранпаспорт, тоже саое с ворк пермитом: он не может быть длиннее, чем заграпаспорт по которому сделан