UA Украинцы Ванкувера
-
Друзі, вітаю!👋🏻 Якщо комусь цікаво, я надаю послуги по написанню резюме за канадськими вимогами. Маю 5-річний досвід роботи спеціалістом по працевлаштуванню в імміграційному центрі, тому добре знаю свою роботу👍🏻 Також маю багато задоволених клієнтів, які вже знайшли роботу завдяки якісно зробленому резюме☺️ ❗️Термін виконання: в той же день❗️ Надсилаю в форматах word та pdf для зручності👍🏻 ❗️Ціна: 40$ за резюме❗️ Також маю свій телеграм-канал, де ви можете ознайомитись з відгуками. Надішлю по запиту. Для замовлення пишіть в приватні повідомлення. Всім добра🌸🤗
-
Всім привіт! Мене звати Олександр мені 31 рік. Працьовитий, відповідальний і без шкідливих звичок. В січні місяці прилітаю в Ванкувер тому шукаю роботу. Маю досвід по ремонту автомобілів, працював 7 років на сервісі в Україні. Також маю досвід внутрішніх робіт на будові в Німеччині: плитка, шпаклювання, встановлення вікон/дверей, роботи з гіпсокартоном та інше.
-
Сдаёт ли кто-то жильё на пару дней через неделю?
-
East Clayton, Surrey. В двокімнатний бейсмент, великій салон, своя кімната і є меблі які можна замінити на свої. (пралка і сушарка присутні) В бесменті на момент вашого вселення буде проживати одна дівчина і вона шукає також тільки дівчину або дівчат на підселення щоб зменшити кошт видатків. Для тих хто орендує кімнату салон і кухня в спільному доступі. Є можливість добиратися автобусами(ходять вони часто) але для цього району краще всього мати машину з нею життя буде набагато простіше і зручніше. Депозит $400. Місячна вартість $835. Доступність з лютого місяця. Якщо дуже потрібно є можливість з січня але за деталями в приват.
-
Добрий вечір! З 15 грудня здається квартира у North Vancouver 1 bedroom, 1 washroom + DEN Дуже гарна локація. Без меблів, пральна машина в апартаментах. Ціна 2690$, контракт мінімум на рік. +1(778) 317-21-40 ( Марина)
-
Хотел поинтересоваться , детям кому исполнялось 14 лет вы делали детям Украинский паспорт находясь в Канаде ? Не загран а ID паспорт
-
В Канаде нет возможности сделать украинский ID.
-
Вітаю! Цей пост більше для мам, які працюють в кінці грудня і не мають з ким залишити дітей (4-8 років) після закриття садочків/школи. Хочу запропонувати вам свої послуги на цей період часу. Ваші діти не засумують зі мною, а ви-не будете хвилюватися за їхню безпеку. Маю лише 2-3 місця. Якщо цікавить-пишіть в приватні-розповім детальніше🫶🏼
-
Вітаю спільнота, маю лишню відеокарту, вона нова прибула мені сьогодні, якщо цікавить пишіть ціна 900$ торг
-
Продаем $1000, возможен торг
-
Потрібна офіціантка у ресторан)
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста: моя виза worker действительна до 10.2026. Я ещё не была в Канаде, но хочу транзитом приехать. Меня пустят или могут отказать?
-
отказать могут кому угодно с любым пакетом документов - это происходит на усмотрение офицера на границе. Первое, что бросается в глаза - несоответствие цели Вашего визита и визы. Всегда лучше, чтобы они совпадали.
-
Недавно нашла чат с недорогими билетами на самолет, могу скинуть, если кому-то нужен ) ✈️
-
Спасибо
-
Народ, посоветуйте, пожалуйста, репетитора по английскому, который может работать на выходных или после 17;00-18:00. Может кто знает