UA Украинцы Ванкувера
-
Так и записал . Основные тезисы семинара: -Т1 -CRI- вебсайт -Податковий сезон (Останній тиждень лютого , до 30 квітня) Для підприємців до 15 червня - якщо не встигли 5%+(1% кожен місяць) -TAX credit RSP - приватний пенсійний фонд Способи подачі декларації 1-Free tax pining _ безкоштовно відправити декларацію До 35К в рік T4 По закону роботодавець має надати Т4 до 28 лютого. 2-в водаткову электронном, або паперовим способом. 3- H&R block в молах (на протязі податкового періоду) - точна дата прильоту - SIN number - не спішить регеструвати email - тільки після того як створили особистий кабінет після декларації Витрати(deduction) Tax credits - medical, T2202A- форма з навчання або курсів.(invoice), donation- пожертви. -SELF-EMPLOYED- підриємець Invoice book- в любій канцелярії Страховка Бізнес ліцензія Rent для бізнесу Travel expenses Auto - можна використовувати для бізнесу. Look - збирати всі чеки розходів на автомобіль. Home office - площа робочого місця Після відправленні декларації податкова напротязі 2х тижнів висилає чек який треба оплатити. Після оплати можна створити аккаунт в податковій. Чеки збирати тільки для декларації.
-
Усім доброго здоров’я 🙌 Для ваших родин можу приготувати різні страви на замовлення або приготувати з ваших продуктів у вас вдома. Всі продукти які я використовую якісні, фарш роблю з натурального м’яса самостійно - МЛИНЦІ з м'ясом 1 шт 3$ - МЛИНЦІ з грибами+сир 1шт 3$ - МЛИНЦІ з сиром 1шт 2,5$ - ГОЛУБЦІ 1 кг + соус 28$ «в наявності» - ХІНКАЛІ баранина, яловичина 1 кг 28$ - ВАРЕНИКИ картопля, капуста 1 кг 20$ - ВАРЕНИКИ картопля з грибами 1кг 23$ - ПИРІЖКИ печені в духовці, м’ясо, гриби з сиром за 1 шт 3,50$ - ПИРІЖКИ печені в духовці з капустою за 1 шт 2,50$ - ХАЧАПУРІ з сиром за 1 шт 400гр 6$ - КІШ з шпінатом 1 кг 30$ - БОРЩОВА ЗАГОТОВКА - МОРКВА ПО КОРЕЙСЬКИ - КВАШЕНА КАПУСТА - ЗРАЗИ з м'ясом 1 шт 4$ - ЗРАЗИ з грибами 1 шт 3-50$ - ЗРАЗИ з капустою 1 шт 3-00$ Також можу розробити меню та наготувати на ваші святкування, дні народження та ювілеї) Самовивіз maps.app.goo.gl/hsNtxB7ZuAs2Qae57?g_st=it Пишіть в особисті повідомлення або на What’s App Оксана 💛💙 +1 (778) 522-7937
-
Да я что-то пытаюсь завести и не выходит (
-
Я вам в личку написал
-
Вроде ничего сложного но после введения син ошибку выбивает , типа свяжитесь с нами
-
Ольга, добрый день. Подскажите, пожалуйста, необходимо ли оформлять эту форму, если в 2022 не было дохода?
-
Делаю для группы Инстаграмм канал , где будет много полезной информации тоже instagram.com/ukrainian_community_vancouver_?igshid=YWJhMjlhZTc=
-
instagram.com/ukrainian_community_vancouver_?igshid=YWJhMjlhZTc= Создал Инстаграмм для нашей группы , там будет много полезной информации
-
У мене донька на інсуліні, буду у січні шукати їй врача. Щодо покриття ще не знаю, але принаймні Novorapid i Lantus можна купити в аптеці без будь яких рецептів по ~$100 за коробку 5 ручок
-
Пока не было ни времени ни необходимости, только неделю тут. Обращусь как msp пришлют
-
Так! У мене в доньки також специфічне захворювання. Пішли в walk-in clinic, там зробили направлення до вузькопрофільного спеціаліста ( іноді можуть дати направлення через пів року). Нам пощастило і потрапили до дитячого реаматолога через 3 тижні. Тому раджу не затягувати:) І всім міцного здоров’я !
-
Спасибо, у меня запас всего что нужно на полгода имеется, необходимости консультироваться пока нет, msp / pharmacare зарегистрировал, так что буду пока ждать карты
-
Olha, Слава Потравный 2 увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 10