UA Украинцы Ванкувера
-
😂😂😂
-
Чё ты палишь контору
-
Нормально же общались
-
😂😂😂
-
Спасибо
-
Я не играю давно, и я ещё не в ванкувере, я в Турции
-
Да и вообще в целом я не играл никогда, я из другой дисциплины сразу тренером перешёл
-
Гарного дня, добрі Люди👋. ШУКАЮ хост, безкоштовне житло на 1-2місяці. Планую прилітати в січні. Вирішили з чоловіком, що я їду в розвідку, подивитись зможемо ми вижити там чи ні🥺Хочу побачити своїми очами, познайомитись з Канадцями, шукати роботу, житло для усієї родини і зрозуміти чи мій рівень англійської 👎 чи 👍для життя. Я з міста Харків. Без поганих звичок, дуже відповідальна людина. 2 тижні пошуків хоста дали 0 результатів. Може хтось допоможе🙏
-
Доброго ранку. Спробуйте оприділитися саме з містом, в якому хотіли б жити, підписатися на місцеві групи канадців цього міста і написати там пост англійською мовою про пошук хоста.
-
Чтоб подать заявку на выплату нужно ещё завести Син и банковский счёт но об этом вам в саккес расскажут
-
Які ви всі неймовірні. Дуже дякую за відповіді🤗
-
Никак не могу написать вам в личку🥺 В этой группе это сделать невозможно. Могли бы вы мне написать пожалуйста +380506180700🙏
-
Ты же от имени группы пишешь, она не знает твоего личного аккаунта Дим )
-
Ты ведь не один админ в группе
-
Віз 20 ручок і 10 лібр, жодних питань. Навіть довідку від врача не питали. Хоча її краще мати на всяк випадок
-
Привіт усім, підкажіть хто вже в Канаді, як ви пакували ліки у валізи, їх реально не мало з тим розрахунком що, кажуть брати на рік як мінімум поки знайдеш свого лікаря, і думаю як їх пакувати, хто як хто насипом хто окремо коробки кладе, хто без коробок,а в мене багато і думаю як їх компактно скласти,краше щоб в коробках були чи можна насипом як пишуть ,але це не пару штук ліків а реально багато
-
Не нужно равнять всех под одну копирку - у людей разные судьбы и причины по которыми они покинули Украину, будь то сейчас или 20 лет назад. Всегда нужно оставаться человеком.