UA Украинцы Ванкувера
-
Біток наше все, за 14 років практично система не зупинялась, на відміну від централізованих систем таких як банки
-
Нет, погашать все в 0 до due payment date! statement дата обычно за несколько недель до due даты. Я просто о том, что на дату стейтмента должен быть баланс около 10% А к дате оплаты нужно его полностью погасить. Я о том, что не важно как вы используете кредитную карту вообще в течении месяца, важны только 2 даты. Дата стейтмента (важен баланс именно на эту дату) И дата due платежа - погасить до нее. Я погашаю сразу после стейтмента
-
В схеми понци є ознаки, під них підпадає банківська система та ввесь мереживий маркетинг
-
Є вірогідність і до 10к, десь там буду докуповувати. Подивіться на річний графік, біток росте з відкатами , зараз фаза накопичення. І якщо ви не продали біток то тримайте його до кращих часів. Це називається нереалізований збиток, і поки не продали у вас збитку немає)
-
Есть еще моменты с овердрафтом. Я оплачивал покупки на 3000+ с кредитным лимитом на карте 1000. Без овердрафта, просто предварительно с чекинг аккаунта загружал на кредитку нужную сумму. Овердрафта нет. Кешбек есть. Это выгоднее на ~ $200 например если AIRBNB оплатить.
-
Елементарно впродовж декількох років укр бізнес активно юзав стейбл usdt для свої взаєморозрахунків.
-
Громадо, крипта це дуже специфічний інструмент, краще зверніть увагу на можливості класичного фондового ринку, можливості якого відкриваються в Канаді, який вже пройшов етапи становлення та деякі інструменти гарантуються державами, правда і Пан « Міша» прогарантував мені ціну на біток на 23-24 рік))))
-
24 - 25 роки) Фонда надто класична стала, іксів там немає таких як на крипті
-
Аналогічно можна сказати про цінні папери і облігації)
-
Власний досвід
-
А що це тоді?