UA Украинцы Ванкувера
-
Здраствуйте. Возможно купить в Ванкувере телефон за кеш? Ездила в магазин сказали только в кредит
-
Татьяна 778-554-1963 Светлана 604-360-5656 Владимир 604-671-4075 Борис 604-612-3708 Ефим 604-729-7505 Наталья 778-895-5115 Ангелина 604-720-5820 Возможно, кто знает, кто из них работает в Burnaby Metrotown, чтоб каждого не беспокоить, а сразу набрать нужного?
-
Брал в свое время уроки у Владимира и Бориса, рекомендую обоих.
-
Спасибо
-
А на каких машинах специализируется, не знаете?
-
Борис дрессирует, как собаку , хорошо для shoulder checks and mirror checks
-
Не подскажите где?
-
Эппл, Самсунг (там продают чисто телефоны, можно без контрактов и симкарт)
-
Sapienti Sat, Аня Медведєва увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 63
-
Спасибо большое)
-
Борис в Burnaby, я с ним на Lougheed station встречался . Но думаю он flexible там.
-
Здравствуйте! Вопрос к любителям животных. Где в Ванкувере можно купить sedatives for cats for traveling?!
-
Можна. Якщо плануєте повертатися в Україну, то потрбно продовжити вчитися в укрїнській школі онлайн. Я вчився в онлайн школі МУШ з 7 по 10 клас ( укр програму вчиш сам, і потім лише пишеш контрольні, проходиш співбесіду з викладачем онлайн) та паралельно у канадській школі. Було трохи важко з українською школою, з канадською було доволі легко (програма сильно відстає від нашої та європейської). В канадській школі самі важливі класи це 11 та 12. Там уже учні придивляються до майбутуніх університетеів, працюють щоб мати достаню кількість кредитів та достатню кількість community hours ( волонтерство мінімум 30 годин обов*язкове). Якщо збираєтесь залишатися в канаді та йти в канадський унуверситет/коледж, то в українській школі вчитися не потрібно.