UA Украинцы Ванкувера
-
А вообще очень красивое место, как в сказке. Но там столько народу вокруг тебя, портит удовольствие и впечатления
-
Если поедете туда в выходной день, советую выезжать в 6 утра. Потому что я там был несколько раз, и к 8 утра парковка уже всегда полная Хотя они вроде там дополнительную построили
-
Вітання ! Люди, хтось має досвід перельотів по Канаді з Flair Airlines? Треба злітати в Едмонтон, а в них, в разі скасування літаку, немає повернення коштів. Чи це у більшості авіаліній так ? Чула, що можуть виникати скасування рейсів.
-
Дякую) заспокоїли)
-
Завантажила додаток, зараз гляну що там показує. Бо ці квитки, які хочу взяти знайшла через додаток Aviasales.
-
Я дивилася swoop, то там майже за ті самі гроші carry on bag не входить та ще й до Абосфорда добиратися. А flair за 200$ за трьох, з carry on та ще й із Ванкувера виліт- мені краще підходить.
-
Летіла недавно Flair з Торонто до Ванкуверу. Спочатку затримали рейс на 4 години. Коли прийшов час посадки, виявилося що посадку перенесли з гейту 5 на 27, люди бігли з речами і дітьми через весь аеропорт за 15 хвилин до відправлення. Біля гейту 27 нам сказали що літак ще не готовий до посадки, не стійте в черзі, коли літак буде біля гейту, тоді ставайте в чергу. В результаті, мій рейс мав бути в 10:00, відклали до 14:00, вилетіли ми десь в 16:00. Змінили гейт, не було ніяких об'яв і ніхто навіть не вибачився.
-
Отак от … 😒 Тепер думаю, може краще полетіти за день до запису і там переночувати, щоб не пропустити.
-
Добрый день всем. Подскажите кто где жилье страхует?