UA Украинцы Ванкувера
-
Шукаю СУСІДА чи СУСІДКУ! Шукаю сусіда чи сусідку, в свою студію, EastVan, 700$/місяць. На всі питання відповім, в лс. І відео, також скину.
-
Привіт шукаю сусідку, в двокімнатну квартиру, в окрему кімнату, за 950$ Квартира мебльована є інтернет, посуд, постіль, і все що необхідне для проживання. Квартира знаходиться за адресою Arcadia 5411. В 10 хвилинах ходьби до метро, 25 хвилин їхати до Vancouver city centre. Про себе Я дівчина 25 років працюю навчаюсь, в домі не люблю проводити вечірки, віддаю більше перевагу, спокійній атмосфері, в квартирі, інколи вмене ночує мій хлопець, шукаю бажано на довший термін одну дівчину, не старше 35 років. Кімната вільна від зарас, і звичайно якщо нам буде комфортно разом проживати, то є можливість за взаємною згодою, включити, в договір оренди квартири, після хоча б 1-2 місяців спільного проживання. якщо цікавить напиши щось про себе, вік, чим займаєшся, як любиш проводити час вдома, як довго плануєш знімати, такого типу житло, від коли потрібна кімната, і тд.тп...
-
Привіт шукаю сусідку, в двокімнатну квартиру, в окрему кімнату, за 950$ Квартира мебльована є інтернет, посуд, постіль, і все що необхідне для проживання. Квартира знаходиться за адресою Arcadia 5411. В 10 хвилинах ходьби до метро, 25 хвилин їхати до Vancouver city centre. Про себе Я дівчина 25 років працюю навчаюсь, в домі не люблю проводити вечірки, віддаю більше перевагу, спокійній атмосфері, в квартирі, інколи вмене ночує мій хлопець, шукаю бажано на довший термін одну дівчину, не старше 35 років. Кімната вільна від зарас, і звичайно якщо нам буде комфортно разом проживати, то є можливість за взаємною згодою, включити, в договір оренди квартири, після хоча б 1-2 місяців спільного проживання. якщо цікавить напиши щось про себе, вік, чим займаєшся, як любиш проводити час вдома, як довго плануєш знімати, такого типу житло, від коли потрібна кімната, і тд.тп...
-
Привіт . Тут тільки ті хто кохання шукає , чи є ще ті хто з дітьми шукає нормальних веселих друзів чи компанію з дітьми , де також можна норм посидіти , бо дітей нінакого залишити 😆😆😆. Якщо ви також як і ми дуже скучаємо за українськими друзями пишіть в приват : шашлик , горілочка , дитячий сок 😅
-
Всем привет , меня зовут Алла я из Украины , приехала из Польше ( последний год там проживала ) , сейчас активно в поисках работы , последний опыт, клининг и гувернатка от польской организации, в Украине мастером по волосам , если у кого-то есть контакты с работой прошу поделиться ( про work bc и indeed знаю отсылаю резюме ) заранее спасибо
-
Дякую
-
Всем привет, занимаюсь английским со взрослыми и детьми. Первый урок всегда провожу бесплатно. За подробностями в ЛС.
-
А варёная случайно не продаётся здесь?
-
Шукаю тимчасове житло, нас двоє. Не вживаємо і не палимо. Через 2 дні нам вже буде ніде ночувати. Стільки всюди шукали, і без результату. Бюджет 1800. Даунтаун, північний, західний, східний Ванкувер, десь так.