UA Украинцы Ванкувера
-
Как говорится, "Это не ваша заслуга, а наша недоработка" 🤣🤣🤣🤣
-
Вітає , кому потрібно гривню зняти в Ванкувері , можемо зустрітися , я вам канадські $ , а ви на українську картку відправите
-
Потрібна гривня на українську картку , можу обміняти на канадські долари при особистій зустрічі .
-
Здається в оренду затишна кімната в районі Joyce-Collingwood Station. Кімната ідеально підходить для тих, хто знаходиться в пошуку тимчасового житла на два тижні часу. Вартість оренди складає $400. Кімната буде доступна для заселення з 01 червня по 15 червня. Повністю укомплектована всім необхідним для комфортного перебування.
-
Всім доброго дня! 20.05 приїжджаємо до Ванкувера з жінкою. Ми молода пара 34 та 26 років, без шкідливих звичок/дітей/тварин. Шукаємо житло (в пріоритеті окрема студія або one bedroom в Річмонді, або десь поблизу Річмонда) на строк 6-12 місяців. Гарантуємо чистоту, відсутність вечірок, порядність та своєчасну оплату (в мене вже є домовленість по роботі, дружина також найближчим часом вийде на роботу). Якщо в когось є пропозиції, то пишіть в приватні повідомлення, ми будемо дуже вдячні за будь-які пропозиції. Також розглянемо підселення в будинок чи квартиру в окрему кімнату (бажано із окремою ванною кімнатою). Заздалегідь дякую за фідбек.
-
Шукаю Сусідку в двокімнатну квартиру, в одномістну кімнату за 1000$ Квартира розташована, біля метро brigeport 20хв на метро до центра Ванкувера.
-
Но стоит не забывать про фактор сложности удаления, что может увеличить прайс
-
Мне обошлось в 180cad