UA Украинцы Ванкувера
-
Вітаю Шукаю Сусідку в двокімнатну квартиру, в одномістну кімнату за 1000$ Квартира розташована, біля метро brigeport 20хв на метро до центра Ванкувера.
-
Наші дії зближають нас до цілі, але це занадто повільно... Будьте впевнені що усі донейшенс будуть направлені на те що ми тут в процесі узгодемо. А ще, ми в процесі зустрінемось для знайомства та взаїмодопомоги якщо хтось цього потребує. Приєднуйтесь до донейшинс. Щире дякуємо Кириле, якби більшість робили як ви, ми б зібрали достатню для першого ордеру суму дуже швидко... Все Буде Україна!!! 💛💙
-
Доброго вечора! Є деякі речі та взуття на хлопчика 8-10 років, б/у але у відмінному стані. Віддамо. Живемо у Бернабі. Пишіть у приват.
-
Добрий день, шукаю роботу барбер/ перукар/ колорист, вмію все, 5 років досвіду))) Ванкувер ))) буду вдячна будь якій інформації )))
-
Доброго всім ранку, любі українці. Допоможіть нам, будь ласка! Я благаю вас, не залишайтеся в стороні, не будьте байдужими. Я і моя донька, тимчасово живемо у місті Кривий Ріг, Дніпропетровська область. На разі виходить так, що я не маю постійної роботи так, як і не маю постійного заробітка. А тим часом, ми вже третій тиждень знаходимось у місті, в якому ми перший раз у житті. Я прошу всіх не байдужих, всіх тих, хто може допомогти нам копійкою, памперсами або дитячим харчуванням - не залишайтеся в стороні, краще спробуйте поставити себе, на наше місце. Я розумію що зараз війна, і що є постраждалі сім'ї, яким допомога потрібна набагато більше чим нам. Але, якщо тут є люди, у яких є можливість допомогти і нашій родині теж, відпишіть мені в пп, будь-ласка! Ми всі батьки, і всі віддамо все, задля наших дітей, але все, що я могла зробити, я вже зробила, залишилася єдина надія на вас!
-
УРОКИ ВОКАЛУ|ФОРТЕПІАНО|ГІТАРИ |УКУЛЕЛЕ|ОНЛАЙН 🌎 ✅ХОЧЕШ ЩОБ ТВОЯ ДИТИНА ГАРНО СПІВАЛА/ГРАЛА? ✅ХОЧЕШ СПІВАТИ/ГРАТИ ,АЛЕ НЕ ЗНАЄШ ЯК? ✅НАМАГАЄШСЯ ВЧИТИСЬ СПІВАТИ/ГРАТИ САМ/САМА АЛЕ НЕ ВИХОДИТЬ? ✅ХОЧЕШ ДІЗНАТИСЯ СЕКРЕТИ ВОКАЛУ,ОСОБЛИВІ ТЕХНІКИ ЯКІ ЗРОБЛЯТЬ ТВІЙ ГОЛОС НЕПОВТОРНИМ? -ХОЧЕШ ГРАТИ УЛЮБЛЕНІ ПІСНІ БЕЗ ЗУСИЛЬ? Тоді тобі саме до нас В нас працюють найкращі педагоги : ✅ЛАУРЕАТИ КОНКУРСІВ,ВИЩА ОСВІТА,СОЛІСТИ ФІЛАРМОРІЙ ✅Використовують професійне обладнання для уроків, інтерактивну платформу ПРОБНЕ ЗАНЯТТЯ -120грн(3💲,або 3 💶,4CAD) ❕❕Беремо на навчання від 4+ до 100+❕❕❕
-
УРОКИ ВОКАЛУ|ФОРТЕПІАНО|ГІТАРИ |УКУЛЕЛЕ|ОНЛАЙН 🌎 ✅ХОЧЕШ ЩОБ ТВОЯ ДИТИНА ГАРНО СПІВАЛА/ГРАЛА? ✅ХОЧЕШ СПІВАТИ/ГРАТИ ,АЛЕ НЕ ЗНАЄШ ЯК? ✅НАМАГАЄШСЯ ВЧИТИСЬ СПІВАТИ/ГРАТИ САМ/САМА АЛЕ НЕ ВИХОДИТЬ? ✅ХОЧЕШ ДІЗНАТИСЯ СЕКРЕТИ ВОКАЛУ,ОСОБЛИВІ ТЕХНІКИ ЯКІ ЗРОБЛЯТЬ ТВІЙ ГОЛОС НЕПОВТОРНИМ? -ХОЧЕШ ГРАТИ УЛЮБЛЕНІ ПІСНІ БЕЗ ЗУСИЛЬ? Тоді тобі саме до нас В нас працюють найкращі педагоги : ✅ЛАУРЕАТИ КОНКУРСІВ,ВИЩА ОСВІТА,СОЛІСТИ ФІЛАРМОРІЙ ✅Використовують професійне обладнання для уроків, інтерактивну платформу ПРОБНЕ ЗАНЯТТЯ -120грн(3💲,або 3 💶,4CAD) ❕❕Беремо на навчання від 4+ до 100+❕❕❕