UA Украинцы Ванкувера
-
London Drugs (604) 448-4882 maps.app.goo.gl/HCaivCqbgoXHjkPx5
-
Может у кого то есть подобный опыт
-
Всім привіт ❤️ Я нещодавно приїхала до Канади, і я радію , що можу робити те, що я люблю тут ☺️ Я майстер перманентного макіяжу /бровист/ламімейкер 🔥 Я працюю в сфері краси більше 3 років і рік викладачем курсів 📚 Більше моїх робіт у моєму Instagram (firman_brows) Буду рада бачити тебе у себе на процедурі 🌸 • корекція брів +фарбування • ламінування брів (корекція+ фарбування ) • ламінування вій • депіляція обличчя • фарбування вій/брів • корекція брів • перманентний макіяж (брови/ губи)💄 В даний час працює в 📍 Ленглі 🇨🇦🇺🇦🌸
-
О, я тоже все хочу сходить. Давайте сгоняем, кто хочет
-
Всем привет. Кто-то получал welcome bonus от BMO банка? Отзовитесь
-
Здравствуйте, я украинец и предлагаю индивидуальные услуги репетиторства по математике онлайн или лично. Беру во внимания потребности и стиль обучения каждого ученика. Я понимаю трудности, с которыми могут столкнуться студенты при переходе в канадскую систему образования, поскольку я был одним из них. Могу объяснять темы на русском или украинском, если не понятно на английском Кому интересно, пишите в личные сообщения
-
Привет всем, я украинец и предлагаю индивидуальные услуги репетиторства по математике онлайн или лично. Беру во внимания потребности и стиль обучения каждого ученика. Я понимаю трудности, с которыми могут столкнуться студенты при переходе в канадскую систему образования, поскольку я был одним из них. Могу объяснять темы на русском или украинском, если ребенку будет не понятно на английском Кому интересно, пишите в личные сообщения 🤗
-
А ч о за кафе? Я бы тоже заглянул..
-
я получила
-
Здравствуйте, я украинец и предлагаю индивидуальные услуги репетиторства по математике онлайн или лично. Беру во внимания потребности и стиль обучения каждого ученика. Я понимаю трудности, с которыми могут столкнуться студенты при переходе в канадскую систему образования, поскольку я был одним из них. Могу объяснять темы на русском или украинском, если не понятно на английском Кому интересно, пишите в личные сообщения
-
-
📍 Ленглі Всім привіт ❤️ Я нещодавно приїхала до Канади, і я радію , що можу робити те, що я люблю тут ☺️ Я майстер перманентного макіяжу /бровист/ламімейкер 🔥 Я працюю в сфері краси більше 3 років і рік викладачем курсів 📚 Більше моїх робіт у моєму Instagram (firman_brows) Буду рада бачити тебе у себе на процедурі 🌸 • корекція брів +фарбування • ламінування брів (корекція+ фарбування ) • ламінування вій • депіляція обличчя • фарбування вій/брів • корекція брів • перманентний макіяж (брови/ губи)💄 В даний час працює в 📍 Ленглі 🇨🇦🇺🇦 З приводу запису пишіть у приватні повідомлення 🌸
-
Дааа
-
Українська онлайн школа Запрошує діток віком 4-6 років на групові та індивідуальні заняття з ІНТЕНСИВ КУРСУ по ПІДГОТОВКИ ДО ШКОЛИ Програма курсу: ⁃ Математика ⁃ Логіка ⁃ Скорочитання ⁃ Письмо ⁃ Світ навколо нас Програма розрахована на заняття 3 рази на тиждень в групі до 5 діточок. 👌Також, на базі школи проходять мовні заняття для ДОРОСЛИХ та ДІТЕЙ з ⁃ Англійської, ⁃ Німецької, ⁃ Польської, ⁃ Французької, ⁃ Іспанської, ⁃ Італійської, ⁃ Чеської, ⁃ Японської мов В школі проводять заняття досвідчені та перевірені репетитори🧑🏻🎓 Всі навчальні програми будуються індивідуально під кожного учня, враховуючи поточні знання та мету навчання👆 Ми вважаємо, що найефективніше заняття, це заняття яке проходить в комфортних умовах, цікаве для учня і має продуктивний результат❤️
-
Ты знаешь какое то определенное кафе? Потому что я не знаю куда идти тут)
-
Ми 6 місяців в Канаді пересувалися таксі на маленьких відстанях брали без автокрісла на більшій відстані водій приїхав і не захотів нас брати (дитині було 2,4 роки), в нас було в гаражі старе автокрісло яке нам дали то ми його закріпили і поїхали на медогляд, але потім довелося це автокрісло з собою носити(бачила теж такі випадки не поодинокі як люди висідали з таксі зі своїми автокріслами).Тепер освоїли автобуси і метро то частіше так пересуваємося, щоб не носитися з автокрісло, а на таксі. Ідемо коли десь або зранку треба їхати або пізно ввечері.( але є автобуси які їздять зранку і ввечері)
-
Пропоную парфуми дуже високої якості, стійкі, шлейфові. Аромати ідентичні відомим брендовим, але значно дешевші ! Маю багато позитивних відгуків. Ті, хто хоч раз замовили, часто повертаються знову, а це теж показник 😉 Більше інформації про продукцію в групі: www.facebook.com/groups/245974010823559/?ref=share_group_link Цікаво ? Напиши мені в приват і я вишлю повний асортимент.