Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA Украинцы Ванкувера

UA Украинцы Ванкувера

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
53.4k Posts 4.1k Posters 100.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Artem Garde
    wrote on last edited by
    London Drugs (604) 448-4882 maps.app.goo.gl/HCaivCqbgoXHjkPx5
    1 Reply Last reply
    0
  • t588073932T Offline
    t588073932T Offline
    Кристина Kristina
    wrote on last edited by
    Может у кого то есть подобный опыт
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmitriy
    wrote on last edited by
    Всем привет! Может кто-то знает где в этом селе можно найти приличный ресторан с выходом к океану? Гуглю - ничего не могу найти :(
    1 Reply Last reply
    0
  • t655055767T Offline
    t655055767T Offline
    Фролкова Дарья
    wrote on last edited by
    Всім привіт ❤️ Я нещодавно приїхала до Канади, і я радію , що можу робити те, що я люблю тут ☺️ Я майстер перманентного макіяжу /бровист/ламімейкер 🔥 Я працюю в сфері краси більше 3 років і рік викладачем курсів 📚 Більше моїх робіт у моєму Instagram (firman_brows) Буду рада бачити тебе у себе на процедурі 🌸 • корекція брів +фарбування • ламінування брів (корекція+ фарбування ) • ламінування вій • депіляція обличчя • фарбування вій/брів • корекція брів • перманентний макіяж (брови/ губи)💄 В даний час працює в 📍 Ленглі 🇨🇦🇺🇦🌸
    1 Reply Last reply
    0
  • t556989174T Offline
    t556989174T Offline
    Aleksandr Butskyi
    wrote on last edited by
    О, я тоже все хочу сходить. Давайте сгоняем, кто хочет
    1 Reply Last reply
    0
  • t5569251352T Offline
    t5569251352T Offline
    Alex Thunder
    wrote on last edited by
    Всем привет. Кто-то получал welcome bonus от BMO банка? Отзовитесь
    1 Reply Last reply
    0
  • t596905902T Offline
    t596905902T Offline
    Yaroslav
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, я украинец и предлагаю индивидуальные услуги репетиторства по математике онлайн или лично. Беру во внимания потребности и стиль обучения каждого ученика. Я понимаю трудности, с которыми могут столкнуться студенты при переходе в канадскую систему образования, поскольку я был одним из них. Могу объяснять темы на русском или украинском, если не понятно на английском Кому интересно, пишите в личные сообщения
    1 Reply Last reply
    0
  • t596905902T Offline
    t596905902T Offline
    Yaroslav
    wrote on last edited by
    Привет всем, я украинец и предлагаю индивидуальные услуги репетиторства по математике онлайн или лично. Беру во внимания потребности и стиль обучения каждого ученика. Я понимаю трудности, с которыми могут столкнуться студенты при переходе в канадскую систему образования, поскольку я был одним из них. Могу объяснять темы на русском или украинском, если ребенку будет не понятно на английском Кому интересно, пишите в личные сообщения 🤗
    1 Reply Last reply
    0
  • t675703006T Offline
    t675703006T Offline
    Vladimir Kotelevskiy
    wrote on last edited by
    А ч о за кафе? Я бы тоже заглянул..
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nata Goncharuk
    wrote on last edited by
    я получила
    1 Reply Last reply
    0
  • t596905902T Offline
    t596905902T Offline
    Yaroslav
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, я украинец и предлагаю индивидуальные услуги репетиторства по математике онлайн или лично. Беру во внимания потребности и стиль обучения каждого ученика. Я понимаю трудности, с которыми могут столкнуться студенты при переходе в канадскую систему образования, поскольку я был одним из них. Могу объяснять темы на русском или украинском, если не понятно на английском Кому интересно, пишите в личные сообщения
    1 Reply Last reply
    0
  • t596905902T Offline
    t596905902T Offline
    Yaroslav
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t1341788756T Offline
    t1341788756T Offline
    Magda
    wrote on last edited by
    m.yelp.ca/search?find_desc=ocean+view+restaurant&find_loc=Vancouver%2C+BC
    1 Reply Last reply
    0
  • t655055767T Offline
    t655055767T Offline
    Фролкова Дарья
    wrote on last edited by
    📍 Ленглі Всім привіт ❤️ Я нещодавно приїхала до Канади, і я радію , що можу робити те, що я люблю тут ☺️ Я майстер перманентного макіяжу /бровист/ламімейкер 🔥 Я працюю в сфері краси більше 3 років і рік викладачем курсів 📚 Більше моїх робіт у моєму Instagram (firman_brows) Буду рада бачити тебе у себе на процедурі 🌸 • корекція брів +фарбування • ламінування брів (корекція+ фарбування ) • ламінування вій • депіляція обличчя • фарбування вій/брів • корекція брів • перманентний макіяж (брови/ губи)💄 В даний час працює в 📍 Ленглі 🇨🇦🇺🇦 З приводу запису пишіть у приватні повідомлення 🌸
    1 Reply Last reply
    0
  • t910148835T Offline
    t910148835T Offline
    Lamrick Bleyz
    wrote on last edited by
    Дааа
    1 Reply Last reply
    0
  • t603770083T Offline
    t603770083T Offline
    Анастасия
    wrote on last edited by
    Українська онлайн школа Запрошує діток віком 4-6 років на групові та індивідуальні заняття з ІНТЕНСИВ КУРСУ по ПІДГОТОВКИ ДО ШКОЛИ Програма курсу: ⁃ Математика ⁃ Логіка ⁃ Скорочитання ⁃ Письмо ⁃ Світ навколо нас Програма розрахована на заняття 3 рази на тиждень в групі до 5 діточок. 👌Також, на базі школи проходять мовні заняття для ДОРОСЛИХ та ДІТЕЙ з ⁃ Англійської, ⁃ Німецької, ⁃ Польської, ⁃ Французької, ⁃ Іспанської, ⁃ Італійської, ⁃ Чеської, ⁃ Японської мов В школі проводять заняття досвідчені та перевірені репетитори🧑🏻‍🎓 Всі навчальні програми будуються індивідуально під кожного учня, враховуючи поточні знання та мету навчання👆 Ми вважаємо, що найефективніше заняття, це заняття яке проходить в комфортних умовах, цікаве для учня і має продуктивний результат❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t910148835T Offline
    t910148835T Offline
    Lamrick Bleyz
    wrote on last edited by
    Ты знаешь какое то определенное кафе? Потому что я не знаю куда идти тут)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1341788756T Offline
    t1341788756T Offline
    Magda
    wrote on last edited by
    Предлагают женскую одежду и обувь б/у в хорошем состоянии. Размер М 8-10, обувь 37, 38. Если надо, напишите в личку.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ola Olysuk
    wrote on last edited by
    Ми 6 місяців в Канаді пересувалися таксі на маленьких відстанях брали без автокрісла на більшій відстані водій приїхав і не захотів нас брати (дитині було 2,4 роки), в нас було в гаражі старе автокрісло яке нам дали то ми його закріпили і поїхали на медогляд, але потім довелося це автокрісло з собою носити(бачила теж такі випадки не поодинокі як люди висідали з таксі зі своїми автокріслами).Тепер освоїли автобуси і метро то частіше так пересуваємося, щоб не носитися з автокрісло, а на таксі. Ідемо коли десь або зранку треба їхати або пізно ввечері.( але є автобуси які їздять зранку і ввечері)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1439932323T Offline
    t1439932323T Offline
    Таліна Ґладиш
    wrote on last edited by
    Пропоную парфуми дуже високої якості, стійкі, шлейфові. Аромати ідентичні відомим брендовим, але значно дешевші ! Маю багато позитивних відгуків. Ті, хто хоч раз замовили, часто повертаються знову, а це теж показник 😉 Більше інформації про продукцію в групі: www.facebook.com/groups/245974010823559/?ref=share_group_link Цікаво ? Напиши мені в приват і я вишлю повний асортимент.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags