UA Украинцы Ванкувера
-
Я через девочку покупала, она там работает. Я с ней общалась, а она напрямую с ними. Могу контакты дать
-
Доброго дня Наталія. Для початку зайдіть на сайт ICBC там ви можете записатися на зміну посвідчення. Але пройдіться по тестам практичним, все є на цьому сайті, бо питання відрізняються від українських. Після запишіться на зміну водійських прав, прийдіть здайте тест, треба набрати із 40 питання 36 правильних відповідей, якщо я не помиляюсь, коли ви пройдете тест у вас заберуть ваше посвідчення та дадуть жовтий лист. Після цього вам потрібно буде здати водіння і тільки після цього вам видадуть канадське посвідчення, мій знайомий здав із другого разу водіння, бо вони дивляться на те як ви дивитесь по сторонам, та ін.
-
Посмотрите в ближайших библиотеках. Я иногда вожу детей в библиотеку в Mission для практики, там по воскресеньям любители приходят играть, разный возраст
-
Doroshenko Liudmyla, Katy увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 1
-
Відгукніться хто заповнював Federal Express Entry Skilled Workers знаходячись вже в Канаді, але подаючись з не канадським досвідом роботи. Вже декілька разів заповнював - через хвилину приходить повідомлення ви не підходите під цю програму і кількість балів нуль.
-
Сейчас на Украине ограничения, вроде только в гривне все заводится.
-
Kostia K., Анна увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 98
-
Можно в Оттаву, столицу посмотрите заодно 🤣 В Ванкувере нет ни посольства, ни консульства.